AANSCHUIFRINGEN

Pagina 1 van 3

Aanschuifringen worden steeds populairder, het wordt steeds vaker gebruikt als aanschuifbare ring bij een trouwring. Veel vrouwen kiezen er voor na het trouwen plaats te houden voor een ring voor hun eerste kind. Ook zijn er een aantal aanschuifringen zodat je dagelijks kan wisselen. Hierbij blijft bijv. de trouwring het meest opvallend aan de hand van de vrouw maar wordt er heel verfijnt een extra detail aangebracht.
 

Aanschuifring goud of zilver

Natuurlijk gaat het bij een aanschuifring ook over het metaal wat u kiest. Bij Margrietjewels kunt u een keuze maken tussen een zilveren aanschuifring en een gouden aanschuifring. Natuurlijk heeft u vaak uw eigen voorkeur wij adviseren u graag welke kleur goed bij uw huid past en welke kleur er het best uitspringt. Een aanschuifring kopen is een kwestie van gevoel en smaak, wij hebben de beste specialisten om u van dienst te zijn bij uw keuze.
 

Soorten aanschuifringen

Er zijn verschillende soorten aanschuifringen net zoals bij andere ringen heb je uitvoeringen die passen bij je stijl. Zo zijn er gladde aanschuifringen en kan er gekozen worden voor varianten met steentjes. Wat alle aanschuifringen gemeen hebben met elkaar is dat ze smal zijn. Zo kunnen ze tegen ieder gewenste ring aangeschoven worden.
 

Verkleuren van aanschuifringen

Het komt vaak voor dat vrouwen aanschuifringen dragen die niet van echt zilver of goud zijn. Het nadeel als je niet voor pure edelmetalen gaat is dat ze kunnen verkleuren. Je kunt dus voorkomen dat je aanschuifring verkleurd koop deze dan bij een echte juwelier of test of de aanschuifring echt van goud of zilver is.
 

Advies bij het kopen van een aanschuifring

Wij helpen u graag bij een goede keuze voor uw aanschuifring als u zeker wil zijn van de beste keuze belt u ons dan op of kom langs dan bespreken we met u de opties voor de beste aanschuifring. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »