AANSCHUIFRINGEN ROODGOUD

Bent u op zoek naar aanschuifringen van goud? Welkom op de website van Goudsmid Margriet. De gouden aanschuifringen die u ziet zijn zorgvuldig geselecteerd door onze goudsmid op kwaliteit en prijs. De gouden aanschuifringen zijn goed te combineren met verlovingsringen of trouwringen.

Hoe werkt het

Een aanschuifring is letterlijk een ring die je aan een andere ring schuift. Dit kan voor de sier zijn maar kan ook een symbolische betekenis hebben, zoals een 10-jarig huwelijk of de geboorte van een kindje. Een aanschuifring van goud kan je het best combineren met andere goudkleurige juwelen.
Dit hoeft niet persé maar is wel het mooist. Een overzicht van alle aanschuifringen vindt u hier. Voor een aanschuifring van goud bent u op de juiste pagina.
 

Aanschuifringen combineren

Het is ook nog mogelijk om verschillende aanschuifringen met elkaar te combineren, zonder een vaste aanschuifring. Dan maak je gewoon een losse combinatie van verschillende aanschuifringen met contrasterende kleuren of designs.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »