COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Collectie REIJN (As)Hanger VOORGOED - zilver

Terug naar overzicht

€ 350,00

(0)

(As)Hanger Voorgoed, uitgevoerd in een zware kwaliteit zilver met daarin een vingerafdruk. In het hart van de hanger kan een kleine hoeveelheid dierbaar materiaal worden aangebracht. De uiterst gedetailleerde vingerafdruk in de buitenzijde van het sieraad...

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

9.5 / Reviews

‘Wat vind U van Margriet jewels?’

Productomschrijving

(As)Hanger 'Voorgoed' is een one of a kind sieraad. Een modern vormgegeven zilveren kwaliteitshanger die tevens geschikt is om te dragen als herinnerings- en assieraad. De mogelijkheid te variëren met hangers van andere edelmetalen maakt het sieraad uniek.

Het aanbrengen van de vingerafdruk door middel van lasertechniek zorgt voor een diepe en uiterste gedetailleerde weergave; niet van echt te onderscheiden. Het afnemen van vingerafdrukken kan in het atelier, maar bijvoorbeeld ook thuis. Met het inktloze setje (hier te bestellen) en een zorgvuldige instructie doet u dat eenvoudig zelf. 

Plaatsing dierbaar materiaal:
Het is mogelijk een kleine hoeveelheid as, haar, een insect, een bloem of zelfs moedermelk in hanger 'Voorgoed' te plaatsen. Dit materiaal wordt geplaatst in het hart van de hanger. Indien u ervoor kiest het materiaal niet zelf maar door Goudsmid Margriet te laten plaatsten, is het mogelijk daarbij aanwezig te zijn. Na plaatsing is het materiaal zichtbaar in de boven- en onderzijde van de hanger en dankzij de toepassing van een speciale techniek blijft dat voor altijd zichtbaar. De hanger gedeeltelijk of helemaal afsluiten is tevens mogelijk, de mogelijkheden bespreken we samen.

Een sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designersieraden uit de Margriet Jewels webwinkel zijn, tenzij anders aangegeven, ontworpen en vervaardigd in het atelier van meester Goudsmid Margriet. Elk Margriet Jewels sieraad kan door Goudsmid Margriet aangepast worden naar jouw persoonlijke wensen. Denk je aan een uitvoering in een ander edelmetaal of misschien aan de toepassing van edelstenen? Neem dan contact op met Margriet om de mogelijkheden in kaart brengen. 

Specificaties

  • Lengte x breedte x hoogte Lengte: 20-18 of 15mm. lang. Hoogte x Dikte: 4x4
  • Gewicht in grammen 1,10 - 1,31 - 1,46
  • Materiaal Vierkant buis van Goud
  • Karaat 14 tot 18 Karaats
  • Caraat edelsteen/parel Niet van toepassing

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »