ASSIERADEN

Assieraden zijn sieraden of juwelen waarbij het as van de overleden persoon in het sieraad wordt aangebracht. Een assieraad is een hele mooie en intieme manier om een geliefd persoon dicht bij je te hebben. Bij een assieraad wordt er een kleine hoeveelheid as van de dierbare in bijvoorbeeld een hanger of een ring geplaatst. Veel mensen merken dat assieraden troost bieden tijdens het rouwen omdat het een tastbare herinnering is.
Bij Margrietjewels.com is het ook mogelijk om as en/of haar te plaatsen! Dit kan tot nu toe uitsluitend bij de hangers!
 

As/haarsieraad met zorg gemaakt

Het ontwerpen, maken en plaatsen is bij as/haarsieraden een erg gevoelig proces. De sieraden van Margrietjewels.com worden met zorg vervaardigt door Goudsmid Margriet zelf. Geen massaproductie dus maar echte unieke sieraden die speciaal aansluiten bij uw behoeften.
U kunt ervoor kiezen om het as/haarsieraad nog persoonlijker te maken door er een boodschap of vingerafdruk op te laten lasergraveren. zie onze Margriet Jewels: vingerafdruksieraden
 

Ruime keuze aan unieke producten

Margrietjewels.com specialiseert zich al een aantal jaren in het vervaardigen van hoge kwaliteit as/haarsieraden om daarmee de dierbaren te ondersteunen in het rouwproces. Omdat de wensen van verschillende personen zo uiteen lopen hanteert Margrietjewels.com een uitgebreid productassortiment. Als u een geschikte hanger ziet kunt u vervolgens zelf de keuze maken om hier bijvoorbeeld een smaragd, saffier of robijn in te plaatsen.
 

As/haarsieraden koop je online

Ondanks dat as/haarsieraden heel persoonlijk zijn en er door de nabestaanden veel waarde aan wordt gehecht is het goed mogelijk om deze online te bestellen. U kunt zelf een keuze maken tussen een van de verschillende ringers of hangers waar u graag het as/haar in wil laten plaatsen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zal Margrietjewels.com contact met u opnemen om te bespreken hoe u de as/haar wil laten plaatsen. Dit kan door langs te komen in het atelier, zodat u zelf aanwezig kunt zijn bij de creatie van uw as/haarsieraad. Maar u kunt het as ook opsturen naar ons.

Pagina 1 van 7
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »