As ketting

Bij Margrietjewels.com bent u op het juiste adres voor een mooie en bijzondere as ketting. Een as ketting is een assieraad. Zo’n sieraad is ideaal om een persoon, die veel voor u betekend heeft, te koesteren en in uw gedachtes te houden. In de as ketting

Een as ketting wordt vervaardigd van massief edelmetaal. Vervolgens wordt er een kleine hoeveelheid as van een dierbare geplaatst in bijvoorbeeld een hanger of een ring. Dan zijn het ashangers en asringen.

Het ontwerpen, maken en plaatsen is bij assieraden en haarsieraden een zeer gevoelig proces. De sieraden van Margrietjewels.com worden met zorg vervaardigd door Goudsmid Margriet. Dat houdt met andere woorden in dat er dus geen massaproductie plaatsvindt, maar elk sieraad werkelijk uniek is. Hierdoor krijgt uw as ketting een bijzondere emotionele waarde.

U kunt ervoor kiezen om de as ketting nog persoonlijker te maken door een boodschap, een vingerafdruk of iets anders erop te laten laser graveren. Dat is tevens mogelijk bij Margrietjewels.com. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het assortiment kettingen met vingerafdruk. Voor elke soort assieraad zit u goed bij Margrietjewels.com.

Beschermd voor invloeden van buitenaf 

Alle assieraden van Margriet Jewels kunnen dagelijks gedragen worden net zoals alle andere sieraden. Zowel de assieraden met zichtbare as en de assieraden met onzichtbare as. De assieraden zijn volledig beschermd voor alle invloeden van buitenaf. Behalve extreme hitte en giftige stoffen.

De mogelijkheden voor een as ketting

Een as ketting bestaat uit 2 onderdelen:

  • Hanger
  • Collier

U kunt kiezen bij de as plaatsing uit volgende twee mogelijkheden:

  • de as zichtbaar in de hanger in de voorkant en achterkant
  • de as zichtbaar in de hanger in alleen de achterkant

Voor een hanger uit deze collectie met de as onzichtbaar geplaatst, kunt u contact opnemen met meester Goudsmid Margriet in het atelier.

Andere voorwerpen voor in een hanger

Een as ketting is niet de enige optie. Er is tevens de mogelijkheid om een ander voorwerp of een dergelijk dierbaar onderwerp in de hanger te plaatsen. Voorbeelden zijn (melk)tanden, haar van mens of dier of bijvoorbeeld bloemen/planten. Daarnaast is het ook mogelijk om moedermelk, dierbare edelstenen of dierbare voorwerpen in een hanger te plaatsen.

As ketting kopen

Bij het kopen van een as ketting zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Zo is het wel zo mooi als de kleur van het collier en de hanger bij elkaar passen. Over het algemeen past een zilveren collier het best bij een zilveren hanger. Hetzelfde geldt voor een gouden collier en hanger. Maar bij het kiezen van uw gewenste kleur bent u er nog niet. Margrietjewels.com biedt namelijk een uitgebreide collectie aan van hangers en colliers. De hangers komen in verschillende vormen en symbolen. Bovendien zijn ze naar smaak af te werken met edelstenen. Uw as ketting zal hierdoor zeer bijzonder zijn: u bent de enige met die specifieke hanger.

Aangezien alle assieraden met de hand gemaakt worden door Goudsmid Margriet voor elke klant, zijn niet alle sieraden op voorraad. Afhankelijk van de drukte en de complexiteit van het product, levert Margrietjewels.com tussen de 10 en 17 werkdagen uit. De as wordt door Mikropakket opgehaald bij u thuis, op het werk of bij familie. De kosten hiervoor zitten in de prijs inbegrepen. Al jaren werkt dit bedrijf samen met Goudsmid Margriet. U kunt uw as met een gerust hart meegeven. Als uw as ketting klaar is, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en wordt het sieraad veilig bij u thuis bezorgd. 

Collier voor uw as ketting

Een collier kiezen voor uw as ketting kan een moeilijke beslissing zijn. Colliers zijn er in verschillende kleuren: goud, witgoud, rosé goud en zilver. Maar naast verschillende kleuren zijn er ook meerdere patronen en schakels. De standaardschakel kennen de meeste mensen wel, maar de Venetiaanse schakel is ook een hele bijzondere schakel. Naast de Venetiaan hebben wij ook de Gourmet, de Omega en de Slang schakels in onze collectie. Bij Margrietjewels.com ligt de focus sterk op de kwaliteit van onze colliers. Een goede collier dient stevig te zijn en slijtvast, zodat deze niet zomaar eraf kan vallen.

Advies collier

Goudsmid Margriet adviseert om voor de slangencollier te kiezen. Deze slangencollier is ten eerste een prachtig sieraad om de hals. Deze mooie collier van Margrietjewels.com heeft een gebruiksvriendelijke karabijn sluiting. Bovendien heeft een slangencollier een fijne uitstraling, is strak en uitermate sterk. De slangencollier is te bestellen in verschillende lengtematen en breedtematen voor uw as ketting.

Meer weten over de as kettingen?

Wilt u meer informatie over het bestellen van een as ketting? Goudsmid Margriet houdt graag contact met haar klanten. Hierdoor worden de klanten nauw betrokken bij het proces van ontwerp tot afwerking en verzending. De producten worden tevens op zo’n wijze dat deze altijd komt in perfecte staat bij u terecht. Daarnaast is het tevens mogelijk dat u aanwezig bent bij het plaatsen van de as in de hanger. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u de as naar Goudsmid Margriet versturen. U wordt in dat geval op de hoogte gehouden van de vorderingen met foto’s via de e-mail.

Hieronder kunt u zelf een keuze maken uit de colliers en hangers om een mooie as ketting samen te stellen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »