AS KETTING

Bij ons bent u op het juiste adres voor een mooie en bijzondere as ketting. Een as ketting is een ideaal assieraad om een persoon die veel voor u betekend heeft te koesteren en in uw gedachtes te houden. Een as ketting bestaat uit 2 onderdelen:

  • Collier
  • Hanger

Hieronder kunt u zelf een keuze maken uit de colliers en as hangers om een mooie combinatie samen te stellen.
 

As ketting kopen

Bij het kopen van een as ketting zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Het is mooi als de kleur van het collier en de hanger bij elkaar passen. Over het algemeen past een zilveren collier het best bij een zilveren hanger. Hetzelfde geldt voor een gouden collier en hanger. Maar bij het kiezen van uw gewenste kleur bent u er nog niet. Margrietjewels biedt namelijk een uitgebreide collectie van zowel hangers en colliers. De hangers komen in verschillende vormen en symbolen en zijn naar smaak af te werken met edelstenen. Uw as ketting zal dan ook zeer bijzonder zijn, u bent de enige met die hanger aangezien wij alles zelf maken en ontwerpen in ons goudsmid atelier van goudsmid Margriet.

Collier

Een collier kiezen voor uw as ketting kan een moeilijke beslissing zijn. Colliers zijn er in verschillende kleuren; goud, witgoud, rosé goud en zilver. Maar naast verschillende kleuren zijn er ook meerdere ‘patronen’. De standaardschakel kennen de meeste mensen wel, maar de ‘venetiaanse schakel’ is ook een hele mooie bijzondere schakel. Naast de Venetiaan hebben wij ook de Gourmet, de Omega en de Slang schakels in onze collectie van colliers. Wij leggen heel veel focus op de sterkte van onze colliers. Een goede collier dient stevig te zijn en slijtvast zodat deze niet zomaar opeens af kan vallen.

Meer weten over onze as kettingen?

Wilt u meer informatie over het bestellen van een as ketting? Margriet houdt graag contact met haar klanten en daarom worden de klanten nauw betrokken bij het proces van ontwerp tot afwerking en verzending. Wij versturen onze producten op zo een wijze dat deze altijd bij u terecht komt in perfecte staat. Zoals u van ons mag verwachten geven wij u de keuze om bij het plaatsen van de as in de hanger aanwezig te zijn. Als u dit liever niet wil dan mag u ook uw as naar ons verzenden en zult u via de mail de vorderingen ontvangen in de vorm van foto’s.

Pagina 1 van 5
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »