ASHANGERS

Een as/haar hanger bestellen voor bij uw collier of ketting kan bij Margrietjewels.com. De ashangers op onze website zijn unieke juwelen die u nergens anders zult vinden. Goudsmid Margriet vervaardigt alle hangers en sieraden zelf in haar eigen atelier. Door as van een dierbare in een hanger te plaatsen draagt u deze altijd met uw mee. Met trots presenteren wij onze handgemaakte ashangers.
 

Ashangers online kopen

Een ashanger is een rouwsieraad en dus een heel gevoelig en persoonlijk product. 
Sommige personen willen een sieraad die op een bepaalde manier doet denken aan de persoon die overleden is. Andere willen een juweel die ze zelf mooi vinden en dan gaat het om de as die ze erin plaatsen wat de connectie met de overleden persoon versterkt. In het atelier van Goudsmid Margriet worden de hangers op maat gemaakt, naar uw wens. Wanneer u kiest voor een zilveren of gouden hart kunt u zelf kiezen of u deze wil afwerken met bijvoorbeeld een saffier steen of een prachtige rode robijn.
 

Gouden ashanger

De gouden hanger is de populairste bij onze klanten. Er is een groot aanbod van deze gouden hangertjes. Zo maakt margriet sieraden voor aan een collier in de vorm van een ster, dit heeft een mooie symbolische betekenis. Ook de hangers in de vorm van een hart of druppel zijn veelgevraagd. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor een symbool kunt u er voor kiezen om deze nog verder te personaliseren door er een edelsteen in te plaatsen of een mooie gravering met een mooie tekst of vingerafdruk.
 

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit staan zeer hoog in het vaandel bij Margrietjewels.com. Jarenlange ervaring leert wat dierbaren belangrijk vinden en vandaar dat u na uw aankoop constant op de hoogte wordt gehouden van het proces. Wilt u zelf aanwezig zijn bij de plaatsing van de as in de ashanger? Dan bent u van harte welkom in ons atelier van Goudsmid Margriet. Wij merken dat veel mensen waarde hechten aan de plaatsing en dat dit een belangrijk onderdeel kan zijn in het verwerken van het verlies.

Pagina 1 van 4
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »