ASRINGEN

Asringen komen in verschillende kleuren en vormen voor. De vorm is vaak afhankelijk van of de ring voor een man of vrouw is. Vrouwen houden meer van ronde en elegante vormen. Mannen zijn vaak liefhebber van de wat robuustere vormen en materialen en het liefst een simpel, niet te druk, design.

Asplaatsing

De asringen zijn er met zichtbare asplaatsing (asring DIERBAAR) en met onzichtbare asplaatsing. Sommige mensen willen dat het as niet zichtbaar is en sommigen vinden de wetenschap dat de as van hun dierbare in de ring verwerkt is voldoende. Bijna alles is mogelijk aangezien Margrietjewels haar designs laat ontwerpen en fabriceren door een zeer ervaren goudsmid. U heeft niet alleen de keuze om te kiezen of de as zichtbaar is, u heeft ook zelf de keuze of u het wil zien wanneer de as in de ring gezet wordt.

Ringmaat bepalen

Als u niet weet welke maat ring u nodig heeft bieden wij u een perfecte oplossing; de multisizer! De multisizer is het ideale instrument om je ringmaat te bepalen. Deze mulitsizer werkt als een soort riem voor uw vinger. Door het riempje aan te trekken om de vinger en positie waar u de ring wilt hebben geeft deze de maat aan die voor uw geschikt is. Wilt u de multisizer gratis ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij sturen jou de multisizer binnen 48 uur op.

Asringen kopen online

Wanneer u uw juiste ring en maat besteld heeft zullen wij contact met u opnemen over de plaatsing van het as en de vervaardiging van de ring. Omdat al onze sieraden handgemaakt worden voor iedere klant door onze goudsmid margriet hebben wij deze niet op voorraad. Afhankelijk van de drukte en de complexheid van het product leveren wij tussen de 5 en 15 werkdagen uit. 

Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »