ASRING DAMES

 

Een asring voor dames is een ring voor dames waarbij men het as van een overledene in kan doen. Mogelijk bent u recentelijk een dierbaar persoon verloren, voor dit heftige verlies is het belangrijk om alles een plekje te kunnen geven. In dat geval is een dames asring een mooi juweel. Asringen kunnen voor zowel mannen als voor vrouwen gemaakt worden. Mannen houden vaak van een wat robuuster design. Dames houden vaak van een mooie ronde ovale vorm. Alle asringen voor dames kunnen worden voorzien van een persoonlijke touch. De mogelijkheid bestaat om een vingerafdruk op de ring te plaatsen. Dit kan zijn voor de mensen die een band met het desbetreffende verlies hadden of van de persoon zelf. Echter dient er wel in overleg met het uitvaartcentrum afgestemd worden of het tot de mogelijkheden behoort om dit te doen. Naast een vingerafdruk kunt u de ring ook voorzien van een persoonlijke boodschap.

Naast de asringen voor dames bieden wij ook as kettingen aan. Het proces van de as ketting gaat vrijwel hetzelfde als de ring. Het sieraad wordt voorzien van de as van de overledene. Dit is een dierbaar sieraad. De as wordt bewaard in een klein ‘kastje’. Dit kastje kan voorzien worden van bijvoorbeeld een vingerafdruk of een boodschap. As kettingen worden vaak gebruikt als herinneringssieraden, het zijn zeer dierbare sieraden.

Naast dames asringen hebben wij ook asringen voor heren. Hiervoor kunt u naar de andere pagina door navigeren. Indien u vragen heeft over een van onze producten kunt u ons ten alle tijden een berichtje sturen. Wij helpen u graag verder met uw vraag. Vraag naar de mogelijkheden voor speciale sieraden. 

Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »