COLLIERS

Mooie en sterk colliers voor bijzondere hangers

Een bijzondere hanger verdient uiteraard een net zo bijzondere collier. Bij Margrietjewels.com vindt u unieke en sterke colliers die waardig zijn aan speciale hangers. Voor allerlei kwaliteit sieraden bent u bij Margrietjewels.com namelijk aan het juiste adres. Bijna alle sieraden die u vindt op Margrietjewels.com worden vervaardigd door meester Goudsmid Margriet. Hierdoor is elke sieraad een heus kunstwerkje. Daarnaast zijn de sieraden en colliers van andere merken zorgvuldig geselecteerd door Goudsmid Margriet zelf.

 

VENETIAANS collier

De mooie VENETIAANSE colliers van Margrietjewels.com hebben een gebruiksvriendelijke karabijnsluiting. Elke Venetiaanse collier bestaat uit geschakelde plaatoogjes. Daarnaast hebben de colliers een fijne glanzende uitstraling. Bovendien is elke Venetiaanse collier strak en uitermate sterk. Het is mogelijk om deze collier te bestellen in verschillende edele metalen, lengtematen en breedtematen.

 

GOURMET collier

De GOURMET collier van Margrietjewels.com heeft tevens een eenvoudig te gebruiken karabijnsluiting. Net als de Venetiaanse collier bestaat de Gourmet collier uit geschakelde draadoogjes. Verder heeft de gourmet collier een elegante uitstraling. Elke collier van deze collectie is ook nog eens uitermate sterk. Bij Margrietjewels.com kunt u deze collier bestellen in verschillende lengtematen en breedtematen. Bovendien kunt u zelfs kiezen wat betreft edele metalen.

 

OMEGA collier

De OMEGA collier is alleen al een prachtig sieraad om de hals. Deze mooie collier van Margrietjewels.com heeft een zeer gebruiksvriendelijke karabijnsluiting. Soms gaan colliers in de klit bij het aan en af doen. Bij deze collier heeft u daar absoluut geen last van! De OMEGA collier is een soort spang, maar desondanks is deze collier toch flexibel. Een omegacollier heeft een fijne strakke uitstraling en is sterk. Helaas is het wel gevoelig voor knikken. De omegacollier is te bestellen bij Margrietjewels.com in verschillende edele metalen, lengtematen en breedtematen. 
 

SLANGEN collier is een winnaar!

TIP van meester Goudsmid Margriet: als u voor de allersterkste collier gaat, dan is de slangen collier zeker een winnaar. Deze colliers steken met kop en schouders boven de rest uit. Naast het feit dat de slangen collier ontzettend mooi valt en een strak uiterlijk heeft, is de slangen collier tevens zeer sterk. Daarnaast gebeurt het nog wel eens bij andere collies dat ze in de klit gaan bij het aan en af doen. Met de slangen collier heeft u daar helemaal geen last meer van!

 

Laat je inspireren

Alle colliers in het assortiment van Margrietjewels.com zijn door Goudsmid Margriet uitgezocht op de kwaliteit prijsverhouding. De colliers zijn te koop in het goud, zilver en witgoud. Hieronder vindt u het grote assortiment colliers:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »