HANGERS met vingerafdruk

One of a KIND exemplaar!

Het geven van een cadeau aan een zeer dierbaar persoon kan een moeilijke klus zijn. Er zijn tal van mogelijkheden en vaak is het moeilijk om een goede keuze te maken. Is het cadeau dat ik geef wel representatief genoeg voor de band die ik met de persoon heb? Bij een cadeau gaat het altijd om de intrinsieke waarde en niet om de extrinsieke waarde. Een prachtig cadeau met een persoonlijke ‘touch’ zou een hanger met vingerafdruk kunnen zijn. Door het afgeven van uw vingerafdruk maak je de boodschap erg persoonlijk.

 

As - Haar - Insect - Bloem - Moedermelk 

De binnenkant/achterkant: Als extraatje kan er in deze hanger ook HAAR van uzelf of een dierbaar persoon  - een INSECT - een BLOEM  - MOEDERMELK geplaatst worden...
Hoe bijzonder is het om een bijzonder aandenken in de binnen/achterkant te hebben!

Persoonlijke vingerafdruk

Margriet Jewels heeft 4 modellen in haar assortiment. Elk model heeft zijn eigen betekenis. De hanger met vingerafdruk is zeer uniek. De persoon die de hanger geeft heeft haar persoonlijke vingerafdruk er opgezet. De vingerafdruk wordt eenmaal gebruikt voor de mooiste omlijning. Het behoeft geen betoog dat dit een ‘one of a kind’ exemplaar is. Doordat de hanger een persoonlijke wending krijgt, hecht de ontvanger veel waarde aan de intrinsieke waarde. Het product is namelijk alleen voor de ontvanger veel waard, een mogelijke dief heeft natuurlijk geen baat bij een hanger met vingerafdruk die van een onbekend persoon is. Een zeer uniek cadeau dat een levenslang bewaar object blijft.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »