RINGEN met vingerafdruk

 

ONE of a KIND exemplaar!

Het geven van een cadeau aan een zeer dierbaar persoon kan een moeilijke klus zijn. Er zijn tal van mogelijkheden en vaak is het moeilijk om een goede keuze te maken. Is het cadeau dat ik geef wel representatief genoeg voor de band die ik met de persoon heb? Bij een cadeau gaat het altijd om de intrinsieke waarde en niet om de extrinsieke waarde. Een prachtig cadeau met een persoonlijke ‘touch’ zou een Ring met vingerafdruk kunnen zijn. Door het afgeven van uw vingerafdruk maak je de boodschap erg persoonlijk.

  

Soorten ringen

Ringen hebben een zeer divers assortiment, er kunnen verschillende stenen op of ingezet worden en verschillende soorten materialen. De meest voorkomende materialen bij ringen zijn zilver en goud. De ontwerpen kunnen ook zeer sterk variëren, de ring met vingerafdruk kan op een klein oppervlak weergegeven worden, terwijl het ook mogelijk is om de vingerafdruk verspreid over de gehele ring te plaatsen.

 

Persoonlijke vingerafdruk

De ring met vingerafdruk is zeer uniek. De persoon die de ring geeft heeft haar persoonlijke vingerafdruk er opgezet. De vingerafdruk wordt eenmaal gebruikt voor de mooiste omlijning. Het behoeft geen betoog dat dit een ‘one of a kind’ exemplaar is. Doordat de ring een persoonlijke wending krijgt, hecht de ontvanger veel waarde aan de intrinsieke waarde. Het product is namelijk alleen voor de ontvanger veel waard, een mogelijke dief heeft natuurlijk geen baat bij een ring met vingerafdruk die van een onbekend persoon is. Een zeer uniek cadeau dat een levenslang bewaar object blijft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »