Collectie GRÀDH

Met de toevoeging van twee nieuwe collecties, ‘Gràdh’ en ‘Reijn’, staan de stukken uit de webwinkel dichter bij mijzelf dan ooit tevoren.

De letterlijke vertaling voor ‘liefde’

In Gràdh, de letterlijke vertaling voor ‘liefde’ zien we sieraden met romantische invloeden, weelderige, uitbundige vormen met een hoge mate van speelsheid, maar altijd stijlvol en elegant. Naast Gràdh, presenteer ik met trots collectie ‘Reijn’; clean en modern. Geïnspireerd op het dichtbij jezelf blijven, de (her)ontdekking van je eigen persoon, de basis, puurheid en trots. In Reijn zien we hoogglans, strakke vormen, met stenen die eruit springen.

GEM

Massief gouden Dutch design ring GEM is een eyecatcher uit de Gradh-collectie van Margriet Jewels. Een sieraad dat zich onderscheid qua vormgeving, waarbij de keuze voor het materiaal (witgoud, geelgoud, zilver) en het type (edel)steen uw persoonlijke keuze zijn. De ring biedt tevens de mogelijkheid als as- of herinnersieraad te worden gedragen; er kan een kleine hoeveelheid as- of haar van een overleden dierbare worden verwerkt onder de steen. 

Neem snel en kijkje!

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »