COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Ringen GEM

Seen 17 of the 17 products

De letterlijke vertaling voor ‘liefde’ Massief gouden Dutch design ring GEM is een eyecatcher uit de Gradh-collectie van Margriet Jewels. Een sieraad dat zich onderscheid qua vormgeving, waarbij de keuze voor het materiaal (edelmetaal-edelsteen) groot is

De modellen GEM worden in het atelier op bestelling vervaardigt door Goudsmid Margriet. Alle bestellingen worden persoonlijk benaderd en u word op de hoogte gehouden van het proces. Dit gebeurt vaak doormiddel van foto's.

Steeds vaker gebruiken klanten hun eigen goud voor bepaalde modellen. Neem contact op met Margriet voor meer informatie!

GEM

Massief gouden Dutch design ring GEM is een eyecatcher uit de Gradh-collectie van Margriet Jewels. Een sieraad dat zich onderscheid qua vormgeving, waarbij de keuze voor het materiaal (zilver, geelgoud, rosegoud, roodgoud, witgoud en ULTRA witgoud) en het type (edel)steen uw persoonlijke keuze zijn. De ring biedt tevens de mogelijkheid als as- of herinnersieraad te worden gedragen; er kan een kleine hoeveelheid as- of haar van een overleden dierbare worden verwerkt onder de steen. 

 

Neem snel en kijkje!

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »