Collectie PLAIN

Zorgvuldig geselecteerd door Goudsmid Margriet bij de beste leveranciers. De prijs en de kwaliteit van deze productiesieraden zijn in balans. Goudsmid Margriet heeft geen voorraad van deze sieraden, maar zijn wel leverbaar in ± 3 dagen.

Collectie PLAIN heeft u snel in huis!

Kwaliteit en prijs zijn zeer belangrijk voor onze inkoper (Goudsmid Margriet) Margriet gaat alleen voor het allerbeste! De PLAIN colliers bijvoorbeeld zijn een mooie basis of aanvulling van de prachtige hangers welke u kunt kopen in deze webwinkel.

De levertijd van de Collectie PLAIN is zeer snel! Op werkdagen zijn deze in 3 dagen al te leveren.

Trouwringen

Trouwringen zijn tastbare voorwerpen die staan voor de liefde die twee personen voor elkaar hebben en de belofte die hier bij hoort. Dit is ontstaan in de tijd van de Egyptenaren en de piramides. De belofte dat je elkaar altijd trouw blijft, in zowel voor als tegenspoed, is geen lichte belofte. Het is een van de mooiste momenten uit het leven van stelletjes en het aanschuiven van de trouwringen vormt vaak de kers op de taart.

DESIGN of PLAIN Trouwringen?

Designs trouwringen van Goudsmid Margriet of kiest u voor klassieke trouwringen uit de collectie PLAIN van Margriet Jewels?

Voor de trouwerij moet je eerst een trouwring uitzoeken. Dit is vaak niet zo simpel omdat het een moeilijke keuze is. Zeker nadat je een periode eerder al hebt moeten nadenken over een verlovingsring. De ring moet niet alleen mooi zijn, deze moet ook goed passen bij beide personen. 'Het gevoel moet goed zijn', horen wij vaak. Daarom zijn er verschillende soorten trouwringen. De meeste stellen kiezen vaak voor een klassieke gouden ring, maar er zijn vele opties. Denk aan vingerafdrukken, mooie edelstenen en een bijzondere gravering. Vingerafdrukken van de partners op elkaars ring is een trend die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Er is in verschillende prijsklassen genoeg mogelijk. Een zilveren ring is uiteraard goedkoper dan een gouden ring. Wat ook handig is om te weten is dat veel stellen kiezen voor een setje. (Bijna) dezelfde ringen voor zowel man als vrouw. Dit hoeft echter niet. Genoeg partners die een andere smaak hebben en voor verschillende designs kiezen. Er is bij ons veel mogelijk, ook naast ons zichtbare assortiment.

PLAIN trouwringen

Bijna al onze juwelen, waaronder de trouwringen, zijn handgemaakt. Alleen de PLAIN Collectie niet, deze word zorgvuldig geselecteerd door Goudsmid Margriet bij de beste leveranciers. De prijs en de kwaliteit van deze productie Trouwringen zijn in balans.

DESIGN Trouwringen

Design Trouwringen zijn Trouwringen welke ontworpen en vervaardigt worden door Goudsmid Margriet. Er is een collectie te koop in deze webwinkel en u kunt ook terecht in het atelier van Goudsmid Margriet. Margriet kan voor jullie unieke Trouwringen ontwerpen welke perfect aansluiten bij de persoonlijke wensen. Het komt vaak voor dat stellen door de bomen het bos niet meer zien. Oftewel teveel aanbod in het land van de trouwringen...  Goudsmid Margriet neemt rustig de tijd voor jullie.. lees hier de werkwijze in het atelier van Goudsmid Margriet. Neem gerust contact met haar op..

Aanschuifringen

Colliers

 

Online kopen of niet?

Het online kopen van sieraden is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft voordat u tot bestelling wil overgaan. U kunt ons dan ook altijd contacten. Wij zullen ons uiterste best doen om al uw vragen te beantwoorden en aan u wensen te voldoen.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »