COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Collecties GRÀDH - REIJN en PLAIN

Bewonder hier de Collecties GRÀDH - REIJN en PLAIN

Collectie GRÀDH     

         

'Liefde van mijn leven'

De collectie Gràdh is de letterlijke Schotse vertaling voor ‘liefde van mijn leven’ en de romantische invloeden die je terugziet in alle sieraden uit de lijn illustreren dat de naam uiterst treffend is. Robuust, stoer, lief en romantisch. Precies wat Schotland is voor Margriet!

 

Collectie REIJN              

         

Geïnspireerd op het dichtbij jezelf blijven..

Collectie Reijn is de tweede van de nieuwe collecties die in 2020 werden geïntroduceerd in de webwinkel. Clean en modern, geïnspireerd op het dichtbij jezelf blijven, de (her)ontdekking van je eigen persoon, de basis, puurheid en trots. We zien veel hoogglans, maar ook matte stukken, strakke vormgeving met edelstenen die eruit springen.

 

Collectie PLAIN

Collectie PLAIN is in balans!

De verhouding tussen kwaliteit en prijs zijn doorslaggevend voor Goudsmid Margriet en alleen het allerbeste is goed genoeg. Plain is een basislijn die voorziet in alle behoeften; zorgvuldig geselecteerde sieraden en schoonmaak artikelen tegen een eerlijke prijs. De verschillende artikelen uit de Plain-collectie zijn een mooie basis of aanvulling op bestaande stukken. Zo zijn de colliers van Plain een fantastische basis voor de kwaliteitshangers uit de webwinkel.                                                                     

 

Online kopen of niet?

Het online kopen van sieraden is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heb je vragen of kunnen we je adviseren, laat het ons weten! Neem contact op met het atelier. Wij zijn er om te helpen!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »