COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Relatiesieraden

Ik moet steeds aan je denken. Ik wil je iets geven. Ik wil iets met je delen.
Sieraden zijn perfect om deze gevoelens om te zetten in iets tastbaars. Verras uw vriend-vriendin-broer-zus-vader-moeder met een prachtig sieraad!

Relatiesieraden zijn sieraden die een bijzondere band aangeven die twee personen met elkaar hebben. Relatiesieraden worden gezien in vele uitvoeringen en vormen zoals vingerafdruksieradenrelatieringenvriendschapsjuwelen maar zeker ook zegelringen voor de mannen. Wat dacht u van een de prachtige zegelring BRAM met de initialen van uw geliefde?

De laatste jaren zijn sieraden met vingerafdruk steeds populairder geworden als relatiesieraad. Veel liefdeskoppels laten een unieke ring ontwerpen met daarin (of óp!) de vingerafdruk van hun levenspartner. Zo krijgt het sieraad een zeer persoonlijke touch.

Relatiesieraden zijn vaak sieraden in de vorm van een ring of hanger, die in de meeste gevallen door mannen en vrouwen aan elkaar worden gegeven. Met relatiesieraden wordt een bijzondere band, het delen van het leven gesymboliseerd. Vaak gebeurt dit in de vorm van een ring of hanger. De mogelijkheden in relatiesieraden zijn eindeloos. Persoonlijke wensen in kaart brengen is belangrijk, net als het vooraf afstemmen wat jullie wel en niet willen. Een relatiesieraad wordt in de meeste gevallen een groot deel van je leven gedragen, reden te meer zeker te weten dat het stuk bij je/ jullie past. 

Relatiesieraden voor ouders

Sieraden die de relatie tussen ouders symboliseren zijn heel populair. Ouders hebben vaak een sterke band met hun kinderen. Die band vraagt soms om een verbindend sieraad. Om relatiesieraden voor ouder en kind wordt de laatste jaren meer en meer gevraagd. Denk hierbij vooral bij speciale aangelegenheden zoals het afstuderen, verjaardag.

Steuntje in de rug

Wilt u uw dierbare een steuntje in de rug geven? Dan zijn de hanger KRACHT,  Hanger STER, Hanger ROSE en b.v de Hanger VEER ontzettend mooi om te geven.

De STER staat o.a voor succes, hoop, eer, goddelijkheid, begeleiding, en vrouwelijke intuïtie!

De CIRKEL staat voor eenheid en vrouwelijke KRACHT!

De VEER, een uiterst gedetailleerd symbool voor vrijheid, moed en wijsheid.

De ROOS staat voor liefde, gratie en schoonheid.

 

Vriendschapssieraden als relatiesieraden

Ook onder beste vrienden en vriendinnen zijn relatiesieraden niets nieuws. Vooral wanneer allerlei invloeden zoals een verhuizing voor relatie of werk uit elkaar groeien, zijn vriendschapsringen een prachtig en bijzonder teken van en vóor vriendschap.

Relatiesieraden online kopen

Margrietjewels.com heeft relatiesieraden in verschillende ontwerpen, materialen en afwerkingen. Zo kies je zelf of de ring of hanger in het zilver of in het goud wordt uitgevoerd. Ook bepaal je zelf over een gravure, vingerafdruk of bijvoorbeeld de toevoeging van een edelsteen. Ongeacht wat er wordt besloten zijn de relatiesieraden gegarandeerd uniek. Zijn er vragen? Weten wat er mogelijk is? Neem contact op met Margrietjewels.com.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »