COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Vingerafdruk sieraden

Seen 19 of the 19 products

Vingerafdruk sieraden zijn sieraden waarbij UW vingerafdruk of de vingerafdruk van UW DIERBARE aangebracht wordt. Persoonlijker kan bijna niet..

Een sieraad met vingerafdruk is zeer uniek. Het behoeft geen betoog dat vingerafdruksieraden altijd een ‘one of a kind’ exemplaar zijn!

Vingerafdruksieraden zijn sieraden of juwelen waarbij de afdruk van uzelf of uw dierbare aangebracht wordt. Hierdoor is zo’n sieraad met een afdruk een heel uniek en persoonlijk sieraad. Iedereen weet dat ieder mens een authentieke vingerafdruk heeft. Hoe mooi en bijzonder is het om die afdruk van uw geliefde definitief vast te leggen op of in uw persoonlijke ring of hanger?

10 jaar ervaring

Bij Margrietjewels.com is het mogelijk om een vingerafdruk van uw geliefde te vereeuwigen in een prachtig sieraad. Dit word op een zeer deskundige manier gedaan. Meester Goudsmid Margriet heeft gekozen voor het allerbeste. De prijs en kwaliteit verhouding moet immers goed zijn! Goudsmid Margriet heeft al 10 jaar ervaring met dergelijke sieraden, waaronder assieraden en vingerafdruksieraden.

Alle sieraden van Goudsmid Margriet zijn sinds kort te verkrijgen in deze webwinkel. Haar goede naam dankt Goudsmid Margriet aan de integriteit, kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Sieraden met een persoonlijke afdruk behoren tot één van haar specialiteiten die al over heel de wereld geleverd worden. Onderaan deze tekst vindt u alle mogelijkheden omtrent sieraden met een afdruk.

Hoogstaande kwaliteit vingerafdruksieraden

De vingerafdruksieraden die verkrijgbaar zijn worden allemaal door een professioneel apparaat gelaserd. Dat wil zeggen dat alle lijntjes en puntjes digitaal één-op-één worden overgenomen. Vervolgens wordt de afdruk op of in uw ring of hanger gelaserd. Het is zelfs mogelijk om de afdruk in uw sieraad keer op keer te gebruiken. Zo kunt u de vingerafdruk van uw geliefde tevens gebruiken als zegel of handtekening. Hoe bijzonder is dat?

Uw liefde vastleggen

Een aandenken om uw geliefde altijd bij u te dragen. Dat kan met deze bijzondere sierraden. Denk bijvoorbeeld aan elkaars persoonlijke afdruk op een vriendschapsring, verlovingsring, of een trouwring.

Vele koppels hebben elkaars persoonlijke afdruk al op de trouwringen laten vervaardigen in het atelier van Goudsmid Margriet. Zo hebben wij een prachtig voorbeeld van gouden trouwringen met een persoonlijke afdruk.

Sinds kort kunt u tevens trouwringen met vingerafdruk online bestellen bij margriejewels.com. Uniek vervaardigde trouwringen door meester Goudmidmargriet.com met uw eigen afdruk voor een betaalbare prijs. Wie wil dat nu niet?

Uw dierbare overledene herinneren

De persoonlijke afdruk van uw overleden dierbare dragen op of in een ambachtelijk vervaardigde ring of hanger is een prachtige manier van herdenken. Wanneer een dierbare overlijdt, laat dit vaak een enorme leegte achter. Bovendien zijn de herinneringen volop in uw gedachten aanwezig. Sommige herinneringen kunt u tastbaar maken door bijvoorbeeld een dierbare of een belangrijke gebeurtenis te symboliseren in een sieraad. 

Als uw dierbare overleden is, worden er vaak vingerafdrukken gemaakt van de overledene. Vraag hiernaar bij uw uitvaartbegeleider. Uitvaartbegeleiders hebben dit tegenwoordig standaard. Is dit niet het geval? Dan kunt u dit ook zelf doen met behulp van het IVS systeem.

Maak een scherpe afdruk met het Inkloze Vingerafdruk Systeem (IVS 1- 3 of 3.1). Deze is in het onderstaande assortiment beschikbaar.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »