COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

TROUWEN EN VERLOVEN

Het leven delen met de liefde van je leven. Verloven, trouwen en de liefde voor elkaar symboliseren door middel van prachtige verlovings- of trouwsieraden. Voor wie écht iets speciaals wil biedt Margriet Jewels unieke sieraden van hoogwaardige kwaliteit.

Het leven delen met de liefde van je leven. Verloven, trouwen en de liefde voor elkaar symboliseren door middel van prachtige verlovings- of trouwsieraden. Voor wie écht iets speciaals wil biedt Margriet Jewels unieke sieraden van hoogwaardige kwaliteit.

Trouwringen

Trouwringen zijn tastbare voorwerpen die staan voor de liefde die twee personen voor elkaar hebben en de belofte die hier bij hoort. Dit is ontstaan in de tijd van de Egyptenaren en de piramides. De belofte dat je elkaar altijd trouw blijft, in zowel voor als tegenspoed, is geen lichte belofte. Het is een van de mooiste momenten uit het leven van stelletjes en het aanschuiven van de trouwringen vormt vaak de kers op de taart. De trouwringen van Margriet Jewels zijn nu ook te vinden op www.bruiloft.nl en op www.trouwen.nl.

Designs en klassieke ringen

Als jullie kiezen voor ringen is de keuze reuze!. In het land van de Trouwringen word je overvoerd met modellen. Zeker nadat je een periode eerder al hebt moeten nadenken over een verlovingsring. De ring moet niet alleen mooi zijn, deze moet ook goed passen bij beide personen. 'Het gevoel moet goed zijn', horen wij vaak. Daarom zijn er verschillende soorten trouwringen. De meeste stellen kiezen vaak voor een klassieke gouden ring, maar er zijn vele opties. Denk aan vingerafdrukken, mooie edelstenen en een bijzondere gravering. Vingerafdrukken van de partners op elkaars ring is een trend die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Er is in verschillende prijsklassen genoeg mogelijk. Een zilveren ring is uiteraard goedkoper dan een gouden ring. Wat ook handig is om te weten is dat veel stellen kiezen voor een setje. (Bijna) dezelfde ringen voor zowel man als vrouw. Dit hoeft echter niet. Genoeg partners die een andere smaak hebben en voor verschillende designs kiezen. Ring OSMODON is daar een prachtig voorbeeld van. Bij Margriet Jewels is veel mogelijk, ook naast ons zichtbare assortiment.

Online trouwringen

Alle Trouwringen uit de Collecties GRÀDH en REIJN worden handgemaakt door Goudsmid Margriet. Er is altijd persoonlijk contact tijdens het maakproces. Pas op het moment dat u een bestelling plaatst zal Margriet aan de gang gaan met dit bijzondere proces. Het maken van een trouwring is een nauwlettend proces waar veel nauwkeurigheid bij komt kijken. Het online kopen van trouwringen is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft voordat u tot bestelling wilt overgaan. U kunt ons dan ook altijd contacten. Wij zullen ons uiterste best doen om al uw vragen te beantwoorden en aan u wensen te voldoen.

Verlovingsring

Een verlovingsring is de ring waarmee je de ander ten huwelijk vraagt en belooft om in het huwelijk te gaan treden. De tussenliggende periode tussen aanzoek en trouwen wordt de verlovingsperiode genoemd. Hiermee geeft het paar aan tegen kennissen en vrienden dat men van plan is om te gaan trouwen. Wanneer je iemand ten huwelijk hebt gevraagd is het de bedoeling dat je de verlovingsring om de ringvinger van de ander schuift. Verloven is geen officiële rechtsgeldige aangelegenheid, in tegenstelling tot trouwen. Dit maakt het echter niet minder romantisch dan trouwen zelf. Bij Margriet Jewels zijn er genoeg aanzoeks/verlovings ringen te koop en/of samen te stellen. 

Huwelijksaanzoek

Bij een verloving gaat een huwelijksaanzoek vooraf. In de meeste gevallen is het de man die zijn vriendin vraagt om zijn vrouw te worden. Vooral vroeger was dit het geval. Tegenwoordig is het ook normaal voor een vrouw om haar man ten huwelijk te vragen. Mannen willen graag dat het aanschuiven van een verlovingsring een romantisch moment is maar weten vaak niet hoe dit moet. Een romantisch huwelijksaanzoek hoeft niet perse creatief te zijn, al is dat wel leuk. De setting, sfeer, en timing zijn veel belangrijker. Denk hier over na als je je verloving tot een onvergetelijk moment wil maken!

Historie verlovingsring

De historie van de verlovingsring is eeuwen geleden begonnen, in de middeleeuwen. In het begin van de moderne tijd begonnen deze sieraden met symbolische betekenis steeds meer eruit te zien als de ringen die we nu kennen. Er is wel een verschil in de cultuur tussen sommige West-Europese landen. In Nederland dragen meestal beide partners in aanloop naar de trouwerij een verlovingsring. In Engeland bijvoorbeeld draagt alleen de vrouw een ring.

Verlovingsring kopen

Een verlovingsring kopen of samenstellen kan makkelijk online. De sieraden van Margrietjewels.com worden verzekerd verzonden, waardoor de levering gegarandeerd juist en veilig plaatsvindt. Het betalingsproces is makkelijk te doorlopen. Onze online kassa is goed beveiligd waardoor ook persoonsgegevens veilig zijn. Gaat u bijna trouwen? Dan hebben we ook een mooie collectie trouwringen.

Een huwelijksaanzoek is niet compleet zonder een ring, een aanzoeksring! U wilt uiteraard dat de ander ‘Ja, ik wil’ zegt op een van de meest belangrijke vragen die u in u leven gaat stellen. Aanzoeksringen moeten dan ook schitterend mooi en elegant zijn. De aanzoeksringen van Margrietjewels.com voldoen hier zeker aan en zijn bijna een garantie voor een succesvol huwelijk.

Aanzoeksring kopen

Een trouwerij kost in totaal meestal veel geld. Bij een huwelijksaanzoek hoeft dat niet te altijd het geval te zijn. U kunt er zelf voor kiezen hoeveel dit moment u gaat kosten. Meestal wordt een ring niet gekozen op basis van prijs maar wij vinden wel dat het voor iedereen die zijn liefde wil vastleggen betaalbaar moet zijn. Als u ons assortiment doorneemt kunt u filteren op bepaalde prijzen. Wij vertrouwen erop dat u iets moois in onze collectie ziet.

Kwaliteit

Nog belangrijker dan prijs is kwaliteit. Zeker voor een sieraad met zo een mooie en zware betekenis als een aanzoeksring. De ringen van Margriet Jewels worden op bestelling gemaakt van Zilver - Gouden of Platina in 14-18-19 of 21 Karaats. Geen massa werk uit de fabriek dus, maar echt vakmanschap vanuit kennis en passie! Ook graveringen zijn mogelijk. De gewenste gravering kunt u tijdens het bestelproces aangeven.

Aanzoeksring dragen

Een vraag die met regelmaat aan ons gesteld wordt is; ‘zijn aanzoeksringen alleen bedoeld om tot het huwelijk te dragen?’. Het antwoord luidt; nee. Er is geen geschreven of ongeschreven regel hiervoor. Sommige mensen bewaren de ring na het huwelijk, en anderen dragen de trouwring ernaast, aan dezelfde hand. Het is dus de keuze die je zelf mag maken en waar je compleet vrij in bent.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »