Gouden ashanger SPAT - Moissanite

€597,00
Artikelnummer: SPAT - Moissanite -1

"Ik heb ervoor gekozen om de vorm SPAT mee te nemen in deze collectie hangers. Het is een prachtige vorm om te dragen om je hals. Daarnaast past deze vorm heel goed bij waar de hanger voor bedoeld is, namelijk herinneren op een tastbare manier" Deze prachtige gouden hanger SPAT is een mooi voorbeeld van een Margriet Jewel. Deze hanger is te dragen als hanger aan een collier om je hals. Deze hanger is los te bestellen of met een collier erbij. Bestel deze hanger snel en eenvoudig op de originele webstore van Margriet Jewels. Verzenden is gratis!

Het as, haar of wat anders van een dierbare overledene wordt aan de achterkant van de hanger SPAT geplaatst door Goudsmid Margriet, of door jouzelf. Hier is een speciale ruimte voor gemaakt. Uiteraard mag je bij de plaatsing hiervan aanwezig zijn, dit hoeft niet. Het as, haar of wat anders is alleen zichtbaar aan de achterkant van de hanger. Door een speciale techniek die Goudsmid Margriet gebruikt, blijft het as, haar of wat anders altijd zichtbaar aan de achterkant. Je ontvang digitaal foto's van dit bijzondere proces. Wanneer je de hanger besteld hebt, neemt Margriet contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Lees hier meer over het bestellen van een assieraad!

In deze mooie hanger SPAT is een Moissanite verwerkt!

Het Amerikaanse product Moissanite is wereldwijd bekend. Moissanite is een steen die op een prachtige manier geslepen is. Deze steen is qua uitstraling en eigenschappen vrijwel gelijk aan diamant. Het grote voordeel is dat de prijs van Moissanite veel lager ligt dan dat van (in grootte) vergelijkbaar diamant.

Moissanite voorziet in de behoefte van klanten die op zoek zijn naar een kwaliteits-steen. Met name in de grote maten is het prijsverschil met diamant zeer aanzienlijk terwijl de uitstraling vrijwel gelijk is.
Met minder investering bereikt u een meerwaarde in uw sieraad!


Een design sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designer sieraden (mits anders aangegeven) zijn ontworpen en vervaardigd door Goudsmid Margriet in haar atelier. Margriet inspireert al jaren veel vrouwen met haar prachtige designer sieraden. Een design sieraad van Margriet Jewels kan altijd aangepast worden naar jouw wensen, hiervoor kun je contact opnemen met Margriet, eigenaresse van de originele webstore Margriet Jewels. Misschien ken je Margriet al van het RTL programma "Ja wij willen" of van de andere TV programma's, nieuwsgierig? Kijk hier!

Lengte x breedte x hoogte (dikte) in mm: 20x11x6
Gewicht in grammen: 7.00
Materiaal: Massief Geelgoud
Karaat: 14 Karaats
Caraat edelsteen/parel: 0,11 Crt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »