ATELIER van Goudsmid Margriet

Margriet heeft sinds 2008 haar eigen atelier aan huis. De eerste 10 jaar in Noordbroek (noord-oost Groningen) en nu in een prachtig vernieuwd atelier in Annen (noord-Drenthe) Voor haar de perfecte manier om haar passie voor goudsmeden te combineren met ha

Margriet heeft sinds 2008 haar eigen atelier aan huis. De eerste 10 jaar in Noordbroek (noord-oost Groningen) en nu in een prachtig vernieuwd atelier in Annen (noord-Drenthe) Voor haar de perfecte manier om haar passie voor goudsmeden te combineren met haar gezin.

In haar atelier aan huis vervaardigt Goudsmid Margriet maatwerksieraden voor al haar klanten! Een sieraad gemaakt door een Goudsmid is altijd uniek! Er is geen sieraad hetzelfde. Het proces van idee naar ontwerp en uiteindelijk een prachtig handgemaakt sieraad is heel bijzonder. 

In 2016 is Goudsmid Margriet begonnen met deze unieke webwinkel Margriet Jewels. In deze webwinkel kunt u een grote collectie ambachtelijke sieraden kopen. Bijna alle sieraden in de Webwinkel zijn door Margriet ontworpen en worden op een ambachtelijke manier door Goudsmid
Margriet zelf vervaardigt of ze zijn door Goudsmid Margriet zorgvuldig geselecteerd. Margriet Jewels bestaat uit de
volgende collecties: relatiesieraden, trouwen en verloven, assieraden, aanschuifringen, vingerafdruk. Bijzonder bij de herinneringssieraden is dat er as of haar van een dierbare/overledene in verwerkt kan worden. Bijzonder bij de trouwsieraden en de herinneringssieraden is dat er ook een mogelijkheid bestaat tot het plaatsen van vingerafdrukken.

Uit veiligheidsoverweging voert Goudsmid Margriet & Margriet Jewels geen voorraad.

Zij werkt alleen op bestelling….

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »