BIJZONDERE SIERADEN

Wij bieden bijzondere sieraden aan, dit houdt in dat wij alle sieraden zelf met de hand maken naar uw wensen! Op onze website vindt u een zeer divers assortiment aan bijzondere sieraden tegen een scherpe prijs. Indien u uw ideale sieraad er niet tussen ziet staan, dan is het mogelijk om bij ons zelf uw sieraad te ontwerpen in het atelier van Goudsmid Margriet. Dit zorgt ervoor dat u een speciale feeling krijgt met het sieraad. U kunt door middel van het aanbrengen van persoonlijke attributen de look en feel van uw bijzondere sieraad zelf invulen!
 

Vriendschap

Het geven van een bijzonder sieraad is misschien wel de manier om ware vriendschap een extra glans te geven. U kunt uiteraard kiezen uit een breed assortiment kleuren, onder anderen goud en zilver. U kunt uw bijzondere sieraad extra glans geven door bijvoorbeeld een ring met een edelsteen te nemen. Het is tevens mogelijk om op onze website een mooie vriendschap ring uit te zoeken. Vriendschap ringen symboliseren de hechtheid van de vriendschap. U kunt uw vriendschap ring voorzien van letters, bijvoorbeeld de voorletter van uw beste vriend of vriendin. Zo worden bijzondere sieraden gecreëerd!
 

Meer weten?

Indien u meer wilt weten over het kopen van bijzondere sieraden, dan kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan ten alle tijden paraat om u te voorzien van het beste advies. Wij verzenden onze producten altijd op een dermate goede manier dat zij in topconditie aan zullen komen bij u thuis. U kunt de bijzondere sieraden uiteraard ook zelf ophalen, wat u zelf het prettigste vindt. Veel succes en plezier met het uitzoeken van uw bijzondere sieraden! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »