COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Collectie PLAIN IVS 3 - SET applicator doosje+ 50x stickers

Terug naar overzicht

€ 42,50

(0)

Speciaal voor Uitvaartondernemers - Het INKTLOOS vingerafdruk systeem (IVS) 3 is ideaal voor het maken van vingerafdrukken die verwerkt kunnen worden in sieraden. Men heeft geen inkt op de vinger. De vingerafdruk is onbeperkt houdbaar!

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

9.5 / Reviews

‘Wat vind U van Margriet jewels?’

Productomschrijving

Inktloos Vingerafdruk Systeem (IVS)

Doosje+ Incl. 50 stickers!

Verzenden is gratis!

Het inktloos vingerafdruk systeem is ideaal voor het maken van vingerafdrukken die verwerkt kunnen worden in sieraden. Men heeft geen inkt op de vinger. De vingerafdruk is onbeperkt houdbaar! 

Als u ervoor kiest om een vingerafdruk te laten zetten in een sieraad bij Margriet Jewels dan bent u verzekerd van kwaliteit. Alle vingerafdrukken worden gelaserd, dit betekent zeer scherp en diep. De afdruk krijgt u ook altijd retour met uw sieraad. De vingerafdruk kan dus nogmaals gebruikt worden.

Een hersluitbaar rond doosje, gevuld met geimpregneerd kussentje en 50 stickers. Geschikt voor het afdrukken van ca. 250 vingerprints. Men heeft geen inkt op de vinger.

Het IVS 3 combineert een geprepareerde sticker met een applicator doosje. Een zeer gedetailleerde afdruk wordt hiermee gerealiseerd (doosje is behandeld met niet-giftige vloeistof, dus veilig te gebruiken)

Het inktloos vingerafdruk systeem is ideaal voor het maken van vingerafdrukken die verwerkt kunnen worden in sieraden. 

Vingerafdrukken worden veelal gebruikt in verlovingsringen, trouwsieraden maar zeker ook heel veel voor herdenkingssieraden. Van de dierbare overledene wordt dan een vingerafdruk gemaakt, de vingerafdruk wordt dan verwerkt in een ring of een hanger. Vraag uw uitvaartondernemer naar de mogelijkheden of neem contact op met ons voor meer informatie. 

Alle designersieraden, waaronder de collecties GRÀDH & REIJN uit de Margriet Jewels webwinkel, zijn tenzij anders aangegeven ontworpen en vervaardigd in het atelier van meester Goudsmid Margriet. Elk sieraad kan aangepast worden naar jouw of jullie persoonlijke wensen. Denk je aan een uitvoering in een ander edelmetaal of misschien aan de toepassing van edelstenen? Neem dan contact op met Margriet om de mogelijkheden in kaart brengen. 

Meer zien van Margriet? Blijf op de hoogte via social media en de blog van de goudsmid.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Gerelateerde sieraden:

    of beste combinatie

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »