Zilveren dames asring DIERBAAR

€225,00
Artikelnummer: DIERBAAR -6
Levertijd: In overleg

Draag uw dierbare voor altijd dichtbij! 
Deze prachtige zilveren damesring Dierbaar is een mooi voorbeeld van een Margriet Jewel. Bestel deze ring snel en eenvoudig in de originele webstore van Margriet Jewels. Om zeker te zijn van de juiste ringmaat, ontvang gratis de Multisizer Ringmaat. Deze wordt je binnen 48 uur toegestuurd. Verzenden is gratis!

Het as of haar van een dierbare overledene wordt zichtbaar in deze ring geplaatst door Goudsmid Margriet, of door jouzelf. Uiteraard mag je bij de plaatsing hiervan aanwezig zijn, dit hoeft niet. Sowieso ontvang je digitaal foto's van dit bijzondere proces. Wanneer je de ring besteld hebt, neemt Margriet contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Lees hier meer over het bestellen van een assieraad!

Een design sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designer sieraden (mits anders aangegeven) zijn ontworpen en vervaardigd door Goudsmid Margriet in haar atelier. Margriet inspireert al jaren veel vrouwen met haar prachtige designer sieraden. Een design sieraad van Margriet Jewels kan altijd aangepast worden naar jouw wensen, hiervoor kun je contact opnemen met Margriet, eigenaresse van de originele webstore Margriet Jewels. Misschien ken je Margriet al van het RTL programma "Ja wij willen" of van de andere TV programma's, nieuwsgierig? Kijk hier!

Breedte x dikte: 4x1.4 mm.
Gewicht: 2,60 gram
Materiaal: Massief Zilver
Karaat metaal: 1e gehalte
Caraat edelsteen/parel:
Parel:
Vorm buitenkant:
Vorm binnenkant:
Laura 15-11-2018 15:45

Ik wilde een gedenkring zonder toeters en bellen. Ik wilde geen ring waar er al 1000 van gemaakt zijn. Ik was op zoek naar een subtiel ringetje, waarbij het as wel zichtbaar is. Mijn specifieke wens daarbij is dat het as enkel aan de binnenkant van de ring te zien is, zodat het wat persoonlijker aanvoelt. Nergens is zo'n idee/model te vinden. Na een aantal zoekpogingen op internet kwam ik bij deze ring op de website van Margriet terecht. DIT was precies wat ik qua model wil, alleen is toch het as zichtbaar. Gelukkig staat vragen vrij en vroeg ik aan Margriet of het mogelijk was dat zij aan de binnenzijde van de ring een askamer kon maken, zodat het aan de buitenkant een "normale" en subtiele ring lijkt. Margriet gaf aan dat zij dit nog nooit vervaardigd heeft, maar zeker het proberen waard vond. Zo gezegd is het proces in werking gezet en het resultaat is boven mijn verwachting! Het was nog maar de vraag of alles zou passen, gezien deze ring gebaseerd is op dit model. Ik ben heel erg blij dat Margriet dit voor mij heeft willen en kunnen vervaardigen! Het contact vooraf, tijdens en na het proces voelt erg vertrouwd. Ook het ontvangst in Margriet haar atelier ervaar ik als zeer open, vrij en persoonlijk. Margriet neemt de tijd en is erg gastvrij. Ik ben blij dat ik uiteindelijk op haar website terecht kwam, ze is een vakvrouw in hart en nieren, erg begaan en gastvrij. Bedankt Margriet!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »