Zilveren hanger HART - Vingerafdruk

€439,00
Artikelnummer: HART - Vingerafdruk -6
Levertijd: In overleg
Het hart is het symbool van allerlei menselijke gevoelens. Dat komt doordat bij het optreden van die gevoelens, onder invloed van de hersenen, onze hartslag verandert. Het hart gaat bijvoorbeeld sneller slaan bij verliefdheid, of staat stil bij angst. 

De vingerafdruk: is van zeer hoge kwaliteit. Dit houd in dat de afdruk zeer scherp en diep word aangebracht d.m.v. een lasergravure. De orginele afdruk van uw vinger kan gewoon thuis gedaan worden, mits u het inktloze setje bestelt. bestel hier Deze word dan zo snel mogelijk naar u verzonden. Rest alleen nog dat u de afdruk retour stuurt, eventueel samen met het dierbare materiaal wat u aan de binnen/achterkant van de hanger geplaatst wil hebben.
Plaatsing van : as-haar-insect-bloem of moedermelk in de achterkant van de hanger TWINKEL door Goudsmid Margriet, of door jouzelf. Hier is een speciale ruimte voor gemaakt. Uiteraard mag je bij de plaatsing hiervan aanwezig zijn, dit hoeft niet. De plaatsing is alleen zichtbaar aan de achterkant van de hanger. Door een speciale techniek die Goudsmid Margriet gebruikt, blijft de plaatsing altijd zichtbaar aan de achterkant. 

Een design sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designer sieraden (mits anders aangegeven) zijn ontworpen en vervaardigd door Goudsmid Margriet in haar atelier. Margriet inspireert al jaren veel vrouwen met haar prachtige designer sieraden. Een design sieraad van Margriet Jewels kan altijd aangepast worden naar jouw wensen, hiervoor kun je contact opnemen met Margriet, eigenaresse van de originele webstore Margriet Jewels. Misschien ken je Margriet al van het RTL programma "Ja wij willen" of van de andere TV programma's, nieuwsgierig? Kijk hier!

Lengte x breedte x hoogte (dikte) in mm: 20x21x6
Gewicht in grammen: 5.10
Materiaal: Massief Zilver
Karaat: 1e gehalte
Caraat edelsteen/parel:
Erno Burger 22-09-2016 12:22

Zeer goede kwaliteit! De vingerafdruk staat er zeer scherp in! Je kan bij wijze van spreken op deze hanger gaan staan, geen probleem.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »