Relatieketting

Seen 16 of the 16 products

Uw geliefde verrassen met een relatie ketting of hanger? | Uw relatie ketting koop je op Margrietjewels.com | ✔ Alle juwelen handgemaakt

Een relatie ketting kopen in plaats van een relatiering? Margrietjewels.com biedt een uniek assortiment aan dat u nergens anders zal vinden. Dit kunnen wij garanderen, omdat onze producten niet met grote volumes worden ingekocht. Bijna alles wordt met de hand vervaardigd door onze vaste Goudsmid Margriet. Per opdracht zal de goudsmid aan de gang gaan. Hierdoor maakt Margrietjewels.com voor elk van onze klanten een uniek sieraad. Vooral voor relatiesieraden is dit belangrijk, omdat dit bijzondere sieraden zijn die je niet bij iemand anders wil tegenkomen. Een relatie ketting moet tenslotte specifiek bij uw relatie passen.

Tips bij het kopen van een relatie ketting

Bij het uitzoeken van een relatie ketting is het belangrijk om rekening te houden met de lengte van de ketting. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor een lang model of juist een korter model. Als u op een van onze kettingen klikt, ziet u hier een gebruiksvriendelijke maattabel bij staan. Op die manier kunt u de ideale maat van uw relatie ketting bepalen. Naast de lengte, zijn ook de kleur en vorm van het materiaal keuzes die wij onze klanten graag zelf laten nemen. Met advies van ons natuurlijk! Hierdoor wordt de relatie ketting echt een zeer persoonlijk cadeau volledig naar uw wensen.

Graveren van de relatie ketting

Bij een mooie, unieke relatie ketting hoort natuurlijk een net zo prachtige hanger. Zodra u de keuze heeft gemaakt van een van onze mooie liefdeshangers, kunt aangeven wat voor gravering u in de hanger wil laten zetten. Dit kan een persoonlijke boodschap zijn of een bijzondere datum. Op de kleinste hangers kunnen al b.v uw initialen. Hierdoor voegt u een zeer persoonlijk tintje toe aan dit relatiesieraad. De relatie ketting kan bijvoorbeeld symbool staan voor de relatie. Meester Goudsmid Margriet graveert uw relatie ketting volledig naar wens. 

Hoe besteld u de gravure?

Als u de hanger besteld ziet u in het eindscherm een vak waar u een opmerking kan plaatsen. Hier kunt u aangeven wat u in de hanger geplaatst wil hebben. Goudsmid Margriet neemt contact met u op.

Ook kunt u Goudsmid Margriet direct Whats appen of mailen. Zij beantwoord al uw vragen en zorgt dat de gewenste tekst in uw hanger komt te staan.

Speciale wensen? Geen probleem!

Bijzondere sieraden als een relatie ketting vragen om een persoonlijke en speciale aanpak. Heeft u vragen over een van onze producten of heeft u een specifieke wens? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch te bereiken als via de e-mail:

Vroeger waren sieraden typische producten die niet zo snel online werden gekocht. Dankzij de grote bekendheid en betrouwbaarheid van Margrietjewels.com hoeft u hier niet bang voor te zijn. Zowel kwaliteit als service staan hoog bij ons in het vaandel. Goudsmid Margriet zorgt er altijd voor dat zij elk sieraad met de uiterste zorg vervaardigt en verzendt.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »