COVID-19: Wij zijn geopend & versturen gratis

Relatieringen

Seen 17 of the 17 products

Relatieringen zijn ringen die in de meeste gevallen door mannen en vrouwen aan elkaar worden gegeven. Met relatieringen laten 2 persoonlijkheden aan elkaar zien dat ze bij elkaar horen. De ring is hier een symbolische bevestiging is van.

Relatieringen zijn ringen die in de meeste gevallen door mannen en vrouwen aan elkaar worden gegeven. Met relatieringen laten 2 persoonlijkheden aan elkaar zien dat ze bij elkaar horen. De ring is hier een symbolische bevestiging is van. Het verschil tussen relatieringen en trouwringen is dat je elkaar relatieringen geeft wanneer je nog niet verloofd of getrouwd bent. Uiteraard geef je elkaar geen bijzonder sieraad in een prille relatie. De meeste verzoeken die wij krijgen voor deze juwelen zijn dan ook van verliefde stellen die langer dan een jaar in een relatie zitten.

Geschiedenis relatieringen

De geschiedenis van relatieringen gaat heel ver terug. Volgens sommige geschiedkundigen zelfs tot ver in de prehistorie. De Egyptenaren begonnen met het maken van ringen, maar het was pas in de tijd van de romeinen dat er goud en zilver werd gebruikt voor het vervaardigen van de relatieringen. Dit was in de derde eeuw na christus. De reden dat ringen rond zijn, heeft te maken met het symbool voor oneindigheid. De intentie van dit bijzondere geschenk aan elkaar is je leven met elkaar delen. Een cirkel heeft geen begin punt en ook geen eindpunt. Vandaar dat dit het symbool is voor oneindigheid.

Inscripties voor relatieringen

Als je de juiste ring voor jouw geliefde gevonden hebt, is het een keuze om een inscriptie te plaatsen. Veel mensen kiezen voor bijvoorbeeld de begindatum van hun relatie. Er zijn echter veel andere creatieve opties waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld eens aan een inscriptie van:

  • Een zin uit jullie favoriete liefdes liedje
  • Een symbool (hartje, sterretje of sleutel)
  • De naam of voorletters van jullie kinderen
  • Elkaars bijnaam
  • De plaatst waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben

De mogelijkheden zijn eindeloos. Margrietjewels.com raadt aan om eerst met elkaar te bespreken wat de ander leuk vindt om teleurstellingen te voorkomen. Een relatiering draag je in veel gevallen een groot deel van je leven. Het is dan ook beter om hier goed over na te denken dan overhaaste beslissingen te maken.

Handgemaakt relatieringen

Buiten de relatieringen NAAM worden alle relatieringen met de hand vervaardigd door onze Goudsmid. Meester Goudsmid Margriet om precies te zijn! U kunt er zeker van zijn dat uw ring met zorg wordt vervaardigd. Een prachtig voorbeeld van meesterschap is bijvoorbeeld de gouden damesring PAREL!

De PAREL: "het Symbool van de liefde" 

Een prachtige geel, gouden relatiering met een zoetwaterparel. Dit sieraad en nog veel meer andere relatiesieraden zijn te bestellen in alle ringmaten en is van een geweldige kwaliteit. Goudsmid Margriet heeft deze ring speciaal ontworpen voor de televisie uitzending van RTV Noord "Damop". Samen met de presentator Wiebe heeft Goudsmid Margriet deze relatiering in een zilveren variant gemaakt.

Collectie Zilveren vriendschapsringen

In de collectie vriendschapsringen vindt u ringen die speciaal geselecteerd zijn door Goudsmid Margriet bij verschillende gerenommeerde bedrijven. Deze vriendschapsringen zijn speciaal voor Margrietjewels.com zeer scherp geprijsd! Bovendien kunnen deze vriendschapsringen al gauw bij u thuisbezorgd worden. De levertijd 1 - 2 weken. Margriet is Meester Goudsmid en werkt al meer dan 20 jaar als goudsmid. Ze heeft dit jaar al voor maar liefst 10 jaar haar eigen atelier. Door de jaren heen dankt Goudsmid Margriet haar goede naam aan integriteit, kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »