COVID-19: Wij zijn geopend & versturen gratis

Vriendschapsringen

Seen 5 of the 5 products

Vriendschapsringen om uw vriendschap te vieren! ✔ Zorgvuldig geselecteerd door onze goudsmid ✔ 2000+ tevreden klanten gingen u voor ✔ | Margrietjewels.com

De meeste mensen hebben vroeger op jonge leeftijd vriendschapsringen gehad. Deze bijzondere sieraden zijn erg populair gedurende de basisschool of de middelbare school. Met vriendschapsringen kunnen vrienden of vriendinnen dezelfde ring dragen om aan anderen te laten zien dat ze elkaars best friend zijn. Meisjes dragen vaker vriendschapsringen dan jongens.

Door de jaren heen zijn echter ook steeds meer volwassenen overgegaan op het dragen van vriendschapsringen. Voor volwassenen is het belangrijk dat de ringen een volwassen uiterlijk hebben. Professionele juwelen dus van echt goud, zilver of roodgoud fungeren uitermate goed als vriendschapsringen. Neem maar eens een kijkje in het onderstaande assortiment ringen geselecteerd door Meester Goudsmid Margriet.

Vriendschapsringen collectie PUUR

Een vriendschapsring van goud is misschien wel te beschouwen als het ultieme vriendschapsgebaar. Zo’n mooie gouden ring geeft namelijk een subtiele, maar luxe afwerking van je outfit. Dat is natuurlijk ideaal voor iedere volwassene die graag vriendschapsringen zou willen dragen. Het voordeel van de kleur goud is onder andere dat het vrijwel overal bij past. Bij zowel formele outfits, als zomerse en kleurrijke outfits zullen gouden sieraden een mooi detail zijn. Bovendien zijn gouden sieraden tijdloos. De ringen uit de collectie PUUR zijn in het wit-geel en roodgoud te bestellen. Helaas zijn de andere vriendschapsringen (nog) niet in het goud te koop bij Margrietjewels.com.

Zilveren vriendschapsringen

Daarnaast kunnen zilveren vriendschapsringen tevens erg mooi zijn. De kleur zilver wordt veelal gedragen, omdat het net als goud erg makkelijk te combineren is met verschillende stijlen kleding. Bij Margrietjewels.com is het tevens mogelijk om zo’n ring nog specialer te maken. Zo kun je een vingerafdruk van uw beste vriendin op de ring laten drukken voor een persoonlijke touch. Een vriendschapsring kan dus een ring met vingerafdruk zijn. Wanneer u een of meerdere vriendschapsringen bij Margrietjewels.com besteld, kunt u deze tevens laten graveren.

Ringen laten graveren

Alle prijzen van de onderstaande ringen zijn inclusief het graveren. Neem bijvoorbeeld de vriendschapsring naam-1. Bij deze prachtige ring wordt de naam van uw vriend of vriendin uitgezaagd. Dat geeft een zeer bijzonder effect. Let bij het doorgeven van de naam wel op correcte spelling en hoofdletters. 

Tijdens het bestel proces kunt u in het opmerkingenveld aangeven welke tekst u graag op de ring zou willen hebben. Vervolgens zal de geselecteerde ring met de hand gepersonaliseerd worden door Meester Goudsmid Margriet. Dit wordt uiteraard in overeenstemming met uw wensen gedaan. Uiteindelijk zal het eindproduct naar u toe worden gestuurd. Zo kunt u zorgeloos een ring ter vieren van een goede vriendschap dragen.

Onderhoud van de ringen

Het is geen lastig taak om uw ringen op een goede manier te onderhouden. Bekijk hier hoe u dit het beste doet. Wel raden wij af om tijdens fysieke werkzaamheden de ring te dragen. Hiermee verkleint u namelijk het risico op diepe krassen. Ook dienen de ringen niet met chemische middelen te worden schoongemaakt. Dit kan de kleur van de ring op een negatieve wijze aantasten. Uiteraard wilt u zo lang mogelijk van uw relatiesieraden genieten. Hieronder vindt u het assortiment van Margrietjewels.com.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »