COVID-19: Wij zijn geopend & versturen gratis

AS-HAAR SIERADEN

Voor altijd uw dierbare dicht bij u. Kracht uit een sieraad halen. Dan doen assieraden namelijk!
Assieraden zijn sieraden of juwelen waarbij het as of haar van een overleden persoon of huisdier in het sieraad wordt aangebracht.

Assieraden zijn sieraden of juwelen waarbij het as of haar van een overleden persoon of huisdier in het sieraad wordt aangebracht. Een assieraad is een hele mooie en intieme manier om een geliefd persoon dichtbij je te houden. Ondanks dat deze persoon of huisdier er niet meer is, kunt u nog steeds nauw verbonden zijn. Veel mensen merken onder andere dat assieraden troost bieden tijdens het rouwen, omdat het een tastbare herinnering is. Een herinnering voor jou alleen.

Bij Margrietjewels.com is het mogelijk om as en/of haar in een sieraad te plaatsen. Dit kon voorheen uitsluitend bij de hangers! Dus heeft u recentelijk een dierbare verloren en wilt u graag iets speciaals doen? Overweeg dan assieraden als unieke gedachtenis. Elk sieraad is met de grootste zorg gemaakt door goudsmid Margriet zelf. Onderaan deze tekst vindt u het aanbod van mogelijke assieraden.

Assieraden met zorg gemaakt

Assieraden worden gemaakt door een kleine hoeveelheid as van een dierbare in bijvoorbeeld een hanger of een ring te plaatsen. Het ontwerpen, maken en plaatsen is bij assieraden en haarsieraden een erg gevoelig proces. De sieraden van Margrietjewels.com worden met zorg vervaardigd door Goudsmid Margriet. Dat houdt met andere woorden in dat er dus geen massaproductie plaatsvindt, maar elk sieraad echt uniek is. Hierdoor krijgt u assieraden die speciaal aansluiten bij uw behoeften.

U kunt ervoor kiezen om het assieraad of haar sieraad nog persoonlijker te maken door een boodschap, een vingerafdruk of iets anders in de binnenkant van de ring te laten lasergraveren. Dat is tevens mogelijk bij Margrietjewels.com. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de vingerafdruk sieraden.

Beschermd voor invloeden van buitenaf 

Alle assieraden van Margriet Jewels kunnen dagelijks gedragen worden net zoals alle andere sieraden. Zowel de assieraden met zichtbare as en de assieraden met onzichtbare as. De assieraden zijn volledig beschermd voor alle invloeden van buitenaf. Behalve extreme hitte en giftige stoffen.

Ruime keuze aan unieke producten

Margrietjewels.com specialiseert zich al een aantal jaren in het vervaardigen van hoge kwaliteit assieraden om daarmee de dierbaren te ondersteunen in het rouwproces. Omdat de wensen van verschillende personen zo uiteen lopen, hanteert Margrietjewels.com een uitgebreid productassortiment. Als u een geschikte hanger ziet, kunt u vervolgens zelf de keuze maken om hier bijvoorbeeld een smaragd, saffier of robijn in te plaatsen.

Rhodineren

Waarom worden WITGOUDEN en ZILVEREN  sieraden standaard gerhodineerd?

Goud word gewonnen in de prachtige goudgele kleur. Nu zijn er al jaren verschillende kleuren gouden sieraden te koop, waaronder de witgouden sieraden. Om een witgouden kleur te krijgen, moet het origineel gele goud gelegeerd worden, niet alleen om het aantal karaat te bepalen, maar ook voor de kleur. Vroeger werd witgoud veel gelegeerd met nikkel. Tegenwoordig wordt veel meer palladium gebruikt, omdat witgoud met (veel) nikkel,in verband met de nikkelafgifte, binnen de Europese Unie alleen onder strenge regels mag worden gebruikt. Er worden nu zogenaamde hybride witgoudlegeringen gebruikt, waar zowel nikkel als palladium in zijn verwerkt. Het gebruik van nikkel heeft als voordeel dat het een veel wittere legering oplevert dan een legering met palladium.

Meestal wordt er een afwerklaag van rodium voor een wittere glans toegepast. Dat proces wordt rodineren genoemd. Deze laag slijt er met gebruik vanaf, waardoor de echte kleur van witgoud weer te zien is. Er wordt vaak beweerd dat de laag rodium ervoor zorgt dat het sieraad minder krasgevoelig wordt en dus ook minder slijt, maar dat is in zeer beperkte mate waar.

Het goudgehalte van een gouden voorwerp wordt aangegeven met de term "karaat". Witgoud van 14 karaat is evenveel waard als geel goud van eveneens 14 karaat. Een witgouden sieraad kan in aanschaf wel duurder zijn, omdat het meer handelingen vergt om het te maken en ook wegens de relatief hoge prijs (wisselkoerskoers) van het gebruikte palladium (familie van platina). 

Conclusie van Goudsmid Margriet

Ik werk best regelmatig met 14 en 18 Karaats witgoud. Prachtig om mee te werken.. Het vergt wel wat andere vaardigheden dan het meest gebruikte geelgoud, maar het eindresultaat is er dan ook naar. Veel van mijn klanten die voor witgoud kiezen houden ook erg van zilver.

Mijn ervaring met witgoud is of het nu 14 Karaats is of 18 Karaats het een prachtige witte unieke kleur heeft, die alleen witgoud heeft. Het laagje rhodium is tijdelijk en heeft geen meerwaarde.

Klik hier voor prachtige voorbeelden:

14K witgouden hanger HART met 30 diamanten

18K Witgouden Damesring met 0,40 Crt Diamant

ALLE sieraden van het merk MARGRIET JEWELS zijn NIET gerhodineerd!!

Assieraden of haar sieraden koopt u online

Een assieraad is heel persoonlijk en er wordt door de nabestaanden veel waarde aan zo’n sieraad gehecht. Gelukkig hoeft u er niet stad en land voor af te zoeken. Assieraden kunt u gemakkelijk en zorgeloos online bestellen bij Margrietjewels.com. U kunt zelf een keuze maken tussen de verschillende ringen of hangers. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, zal Margrietjewels.com contact met u opnemen om te bespreken hoe u de as of het haar wilt laten plaatsen. Dit kan door langs te komen in het atelier, zodat u zelf aanwezig kunt zijn bij de creatie van uw as/haarsieraad. Daarnaast is het ook een optie dat u het as opstuurt naar ons. 

Afhankelijk van de drukte en de complexiteit van het product, levert Margrietjewels.com tussen de 10 en 17 werkdagen uit. De as wordt door middel van Mikropakket opgehaald bij u thuis, bij familie of op het werk. Al jaren werkt Goudsmid Margriet met dit bedrijf. U kunt uw as met een gerust hart meegeven. De kosten hiervoor zitten in de prijs inbegrepen. Wanneer de assieraden klaar zijn, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en worden de sieraden veilig bij u thuis bezorgd.

Bent u geïnteresseerd in de assieraden van Margriet Jewels? Neem dan gerust een kijkje in het onderstaande aanbod.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »