COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Ashangers

Een Ashangers bestellen voor bij jouw collier kan uiteraard bij Margrietjewels.com. De ashangers die je vindt in het assortiment zijn unieke juwelen welke je nergens anders zult tegenkomen. Goudsmid Margriet vervaardigt alle hangers en andere sieraden z

Hieronder vallen dus ook Ashangers. Deze worden gemaakt door middel van een delicaat proces door meester Goudsmid Margriet. Door as van een dierbare in een hanger te plaatsen, draag je deze altijd met je mee. U kunt de as zichtbaar of half zichtbaar in de hanger dragen. Met trots presenteert Goudsmid Margriet haar handgemaakte ashangers op deze webshop.

Om onduidelijkheden te voorkomen moet de terminologie even excpliciet vermeld worden. Zo bestaat een ketting uit een collier en een hanger. Een collier op zichzelf is dus nog niet een volwaardige ketting. Hetzelfde geldt voor de hanger. Als je een ashangers bestelt, ontvang je dus ook alleen de ashanger. Wil je een complete ketting? Dan kun je een collier erbij bestellen of direct een ketting bestellen.

(As)hangers online kopen

Ashangers zijn over het algemeen rouwsieraden. Hierdoor zijn ashangers tevens een heel gevoelig en persoonlijk product. Sommige mensen willen graag een uniek sieraad dat op een bepaalde manier doet denken aan de persoon die overleden is. Anderen willen een juweel die ze zelf mooi vinden. Vervolgens is er de wens om daar as van de overleden dierbare in te plaatsen. Dat versterkt de connectie met de overleden persoon. In het atelier van Meester Goudsmid Margriet worden de ashangers op maat gemaakt, geheel naar jouw wens. Wanneer je kiest voor een zilveren of gouden hart, dan kun je zelf beslissen of deze afgewerkt moet zijn met een bijzondere steen. Denk bijvoorbeeld aan een saffier steen of een prachtige rode robijn.

Aangezien alle assieraden met de hand gemaakt worden door Goudsmid Margriet voor elke klant, zijn niet alle hanger op voorraad. Afhankelijk van de drukte en de complexiteit van het product, levert Margrietjewels.com tussen de 10 en 17 werkdagen uit. De as wordt door middel van Mikropakket opgehaald bij u thuis, bij familie of op het werk. Al jaren werkt meester Goudsmid Margriet samen met dit bedrijf. De kosten hiervoor zitten in de prijs inbegrepen. Als de ashangers klaar zijn, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en worden de assieraden veilig bij u thuis bezorgd. 

Beschermd voor invloeden van buitenaf 

Alle assieraden van Margriet Jewels kunnen dagelijks gedragen worden net zoals alle andere sieraden. Zowel de assieraden met zichtbare as en de assieraden met onzichtbare as. De assieraden zijn volledig beschermd voor alle invloeden van buitenaf. Behalve extreme hitte en giftige stoffen.

Populaire gouden ashangers

De gouden ashanger zijn het populairste bij onze klanten. Margrietjewels.com heeft een groot aanbod van deze gouden hangertjes. De kwaliteit van de hangers zijn erg hoog. In dit geval word de kwaliteit gewaarborgd door zijn massiviteit. De hangers zijn dus niet hol of dun. Zo maakt Goudsmid Margriet assieraden voor aan een collier in de vorm van onder andere een ster. Deze vorm heeft een mooie symbolische betekenis. Ook de hangers in de vorm van een hart, druppel en vooral de twinkel zijn erg populair. Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een symbool van de ashangers, kun je ervoor kiezen om deze nog verder te personaliseren. Dit kan door bijvoorbeeld er een edelsteen in te plaatsen of door middel van een mooie gravering met een mooie tekst of vingerafdruk.  

Kernwaarden: service en kwaliteit

Service en kwaliteit staan zeer hoog in het vaandel bij Margrietjewels.com. Jarenlange ervaring leert wat dierbaren belangrijk vinden. Vandaar dat je na de aankoop constant op de hoogte wordt gehouden van het proces. Wil je zelf aanwezig zijn bij de plaatsing van de as in de ashanger? Dan ben je uiteraard van harte welkom in het atelier van Goudsmid Margriet. Meester Goudsmid Margriet merkt dat veel mensen waarde hechten aan de plaatsing en dat dit een belangrijk onderdeel kan zijn in het verwerken van het verlies. Hieronder kun je een kijkje nemen in het diverse assortiment van Margrietjewels.com!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »