COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Asringen DAMES

Beschermd voor invloeden van buitenaf . Alle assieraden van Margriet Jewels kunnen dagelijks gedragen worden net zoals alle andere sieraden. Zowel de assieraden met zichtbare as en de assieraden met onzichtbare as. De assieraden zijn volledig beschermd vo

Asringen dames gemaakt door de Goudsmid

De asring voor dames is een ring waarbij het as van een overledene in de ring geplaatst is. Wanneer u recentelijk een dierbare bent verloren, dan wilt u dit heftige verlies een belangrijk plekje geven. Dat is immers onderdeel van het rouwproces. In dat geval kan een asring dames een mooi juweel zijn voor u. Deze assieraden worden met de hand vervaardigd door meester Goudsmid Margriet. U bent aan het juiste adres bij Margrietjewels.com wanneer u op zoek bent naar een zeer persoonlijk en handgemaakt sieraad. Een asring dames is een van de vele mogelijkheden.

Heren asring en asring dames

De asringen kunnen bij Margrietjewels.com voor zowel mannen als voor vrouwen gemaakt worden. Mannen houden vaak van een wat robuuster design. Daarentegen houden dames eerder van een mooie ronde, ovale vorm. Elke asring dames kan voorzien worden van een persoonlijke touch door Goudsmid Margriet. Zo bestaat er de mogelijkheid om een vingerafdruk op de asring te plaatsen. Dit is een optie voor iedereen die een band had met het geleden verlies of met de desbetreffende overleden persoon zelf. Wanneer u een vingerafdruk wilt hebben op de asring dames, dient er wel overleg plaats te vinden met de uitvaartbegeleider. De uitvaartbegeleider moet namelijk wel over de mogelijkheid beschikken om de vingerafdruk te leveren. U kunt er ook voor kiezen om in overleg dit zelf te doen. Margrietjewels.com verkoopt hiervoor het IVS systeem. Naast een vingerafdruk kunt u de asring ook voorzien van een persoonlijke boodschap.

As ketting als andere optie

Margrietjewels.com heeft een zeer divers assortiment assieraden. Naast een asring dames vervaardigt Goudsmid Margriet namelijk ook as kettingen. Het proces van de as ketting gaat vrijwel hetzelfde als de asring. Het sieraad wordt voorzien van de as van de overledene. Hierdoor wordt het een erg dierbaar sieraad, ook wel een assieraad genoemd. Bij een as ketting wordt de as bewaard in een klein ‘kastje’. Dit kastje kan voorzien worden van bijvoorbeeld een vingerafdruk of een persoonlijke boodschap. As kettingen worden regelmatig gebruikt als herinneringssieraden, omdat het natuurlijk zeer dierbare sieraden zijn.

Ringen voor dames vindt u hier!

Naast een asring dames maakt meester Goudsmid Margriet uiteraard ook ringen voor heren waar as in geplaatst kan worden. Een asring voor heren vindt u op een andere pagina. Indien u nog vragen heeft over een van de producten van Margrietjewels.com, kunt u ten alle tijden een berichtje sturen. Goudsmid Margriet helpt u graag verder met uw vraag. Vraag bijvoorbeeld naar de mogelijkheden voor speciale sieraden. 

Hieronder vindt u het assortiment asringen voor dames.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »