COVID-19: Wij zijn geopend & versturen gratis

Asringen HEREN

Seen 13 of the 13 products

Waardige benadering tijdens vervaardigen asringen heren.
U wordt per WhatsApp of e-mail op de hoogte gehouden van het proces. Hierdoor bent u er altijd een beetje bij. Het betreft immers uw overleden dierbare welke een waardige benadering toekomen. Gouds

Ambachtelijk vervaardigd

De kans bestaat dat u recentelijk een dierbaar persoon bent verloren. Dit enorme verlies dient een plekje te krijgen bij u. Door middel van een asring heren kunt u as van uw dierbare veilig opbergen en altijd bij u dragen. Op deze manier blijft de persoon dicht bij u. Meester Goudsmid Margriet maakt alle asring heren in eigen atelier. Als u een heren assieraad besteld bij Margrietjewels.com, bent u verzekerd van kwaliteit en service.

Beschermd voor invloeden van buitenaf 

Alle assieraden van Margriet Jewels kunnen dagelijks gedragen worden net zoals alle andere sieraden. Zowel de assieraden met zichtbare as en de assieraden met onzichtbare as. De assieraden zijn volledig beschermd voor alle invloeden van buitenaf. Behalve extreme hitte en giftige stoffen.

Sterk, Stoer doch Subtiel: DUTCH DESIGN!

De asring voor heren heeft bij Margrietjewels.com een stoer design met een sterke rechte vorm of een sterke ronde vorm. Asring heren vervaardigd door Goudsmid Margriet zijn sterk, stoer en hebben een subtiel karakter. Kiest u voor DUTCH design? Dan bent u bij Margrietjewels.com op het goede adres. Prijs en kwaliteit zijn uitmuntend in balans. Elke man wil toch zijn dierbare dichtbij hem hebben? Dit kan bij Margrietjewels.com met of zonder zichtbare as en/of vingerafdruk.

Combinatie van as en vingerafdruk

De asring heren kan tegen een meerprijs bij Margrietjewels.com voorzien worden van zowel een vingerafdruk, als van een kleine gravering. Zo kunt u de asring van een persoonlijke boodschap voorzien. De vingerafdruk wordt eerst gezet op papier. Dit kunt u thuis doen door middel van inkt, maar u kunt ook een speciaal setje bestellen. Op basis daarvan wordt de vingerafdruk verwerkt om op de asring voor heren te plaatsen. Dit kan zijn voor de mensen die een band met het desbetreffende verlies hadden of van de persoon zelf.

Zorg er wel voor dat u contact heeft met het uitvaartcentrum over of het verzamelen van een vingerafdruk van de overledene kan en mag. Naast een vingerafdruk kunt u tegen meerprijs de asring bij Margrietjewels.com ook voorzien van een persoonlijke boodschap. Deze persoonlijke boodschap kan bestaan uit een handtekening, een paraaf, een tekening, wat letters, een volledige naam of dierbaar logo. Voor meer informatie over een asring heren of andere assieraden kunt u gerust contact opnemen met Goudsmid Margriet.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »