Asringen

Asringen zijn ringen waarin de as van een dierbare geplaatst kan worden. Deze asringen komen in verschillende kleuren en vormen voor. De vorm van asringen is vaak afhankelijk van de ring zelf en of de ring voor een man of een vrouw is.

Vrouwen houden meer van ronde en elegante vormen als het gaat om asringen. Mannen zijn over het algemeen liefhebber van de wat robuustere vormen en materialen. Zij hebben het liefst een simpel en niet te druk design wanneer het om asringen gaat.

As plaatsing in asringen

Bent u geïnteresseerd in asringen of andere assieraden? Dan is het goed om te weten dat de as op verschillende manieren geplaatst kan worden in een ring naar keuze. Zo zijn er asringen met zichtbare as plaatsing en met onzichtbare as plaatsing. Sommige mensen willen dat de as niet zichtbaar is. Ze houden dat deel liever verscholen. Zij vinden de wetenschap dat de as van hun dierbare in de ring verwerkt is voldoende. Uiteraard is het ook mogelijk om de as zichtbaar te plaatsen. Zo kunt u aan de mensen die geïnteresseerd zijn laten zien dat u uw dierbare dicht bij u draagt.

Bij Margrietjewels.com is bijna alles mogelijk. Goudsmid Margriet ontwerpt en fabriceert namelijk zelf elk design van de asringen en andere assieraden. Zo heeft u niet alleen de keuze om de as zichtbaar of onzichtbaar te plaatsen. U kunt tevens bepalen of u aanwezig wilt zijn op het moment dat de as in de ring wordt geplaatst. Uit ervaring weet meester Goudsmid Margriet dat het plaatsen van as in asringen een emotioneel moment is. Hierdoor kunt u aanwezig zijn bij het moment. Heeft u dit liever niet? Dan wordt u via de mail, WhatsApp of FaceTime op de hoogte gehouden.

Beschermd voor invloeden van buitenaf 

Alle assieraden van Margriet Jewels kunnen dagelijks gedragen worden net zoals alle andere sieraden. Zowel de assieraden met zichtbare as en de assieraden met onzichtbare as. De assieraden zijn volledig beschermd voor alle invloeden van buitenaf. Behalve extreme hitte en giftige stoffen.

Ringmaat van tevoren bepalen

Wanneer u een asring gaat bestellen, is het uiteraard belangrijk dat u de juiste ringmaat doorgeeft. Als u niet weet welke maat ring u nodig heeft dan biedt Margrietjewels.com u een perfecte oplossing: de multisizer! De multisizer is het ideale instrument om uw ringmaat te bepalen. Deze mulitsizer werkt als een soort riem voor uw vinger. Door het riempje aan te trekken om de vinger en positie waar u de ring wilt hebben, geeft deze de maat aan die voor uw geschikt is. Wilt u de multisizer gratis ontvangen? Neem dan contact  op met Margrietjewels.com en Goudsmid Margriet stuurt de multisizer binnen 48 uur op.

Asringen gemakkelijk online kopen

Wanneer u uw juiste ring en maat heeft besteld, zal meester Goudsmid Margriet persoonlijk contact met u opnemen. De plaatsing van de as en de vervaardiging van de ring zullen dan besproken worden. Aangezien alle assieraden met de hand gemaakt worden door Goudsmid Margriet voor elke klant, zijn niet alle ringen op voorraad. Afhankelijk van de drukte en de complexiteit van het product, levert Margrietjewels.com tussen de 10 en 17 werkdagen uit. De as wordt door middel van Mikropakket opgehaald bij u thuis, bij familieleden of op het werk. De kosten hiervoor zitten in de prijs inbegrepen. Goudsmid Margriet werkt al jaren samen met dit bedrijf. U kunt uw as met een gerust hart meegeven. Als de asringen klaar zijn, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en worden de sieraden veilig bij u thuis bezorgd. Bent u geïnteresseerd? Hieronder vindt u het complete assortiment asringen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »