COVID-19: Wij zijn geopend & versturen gratis

Aanzoeksringen

Een huwelijksaanzoek is niet compleet zonder een ring, een aanzoeksring! U wilt uiteraard dat de ander ‘Ja, ik wil’ zegt op een van de meest belangrijke vragen die u in u leven gaat stellen. Aanzoeksringen moeten dan ook schitterend mooi en elegant zijn.

Aanzoeksring kopen

Een trouwerij kost meestal veel geld. Bij een huwelijksaanzoek hoeft dat niet te altijd het geval te zijn. U kunt er zelf voor kiezen hoeveel dit moment u gaat kosten. Meestal wordt een ring niet gekozen op basis van prijs maar wij vinden wel dat het voor iedereen die zijn liefde wil vastleggen betaalbaar moet zijn. Als u ons assortiment doorneemt kunt u filteren op bepaalde prijzen. Wij vertrouwen erop dat u iets moois in onze collectie ziet.

Kwaliteit

Nog belangrijker dan prijs is kwaliteit. Zeker voor een sieraad met zo een mooie en zware betekenis als een aanzoeksring. De ringen die u hier vindt zijn van 14 karaat goud en worden met de hand gemaakt. Geen massa werk uit de fabriek dus, maar echt vakmanschap vanuit kennis en passie! Ook graveringen zijn mogelijk. De gewenste gravering kunt u tijdens het bestelproces aangeven.

Aanzoeksring dragen

Een vraag die met regelmaat aan ons gesteld wordt is; ‘zijn aanzoeksringen alleen bedoeld om tot het huwelijk te dragen?’. Het antwoord luidt; nee. Er is geen geschreven of ongeschreven regel hiervoor. Sommige mensen bewaren de ring na het huwelijk, en anderen dragen de trouwring ernaast, aan dezelfde hand. Het is dus de keuze die je zelf mag maken en waar je compleet vrij in bent.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »