COVID-19: Wij zijn geopend & versturen gratis

GEBOORTESIERADEN

Seen 7 of the 7 products

Als leven/liefde een naam krijgt !
De naam van uw (klein)kind gevormd in een sieraad bij geboorte. Kersverse (groot)ouders leven na de geboorte op een roze/blauwe wolk en willen dit graag op zoveel mogelijke manieren tonen.

Als leven/liefde een naam krijgt !

Kersverse ouders leven na de geboorte op een roze wolk en willen dit graag op zoveel mogelijke manieren tonen. Sommigen nemen zelfs een tatoeage ter ere van hun kindje of een mooi sieraad met de naam van de pasgeborene erin gevormd of gegraveerd. De zilveren of gouden NAAMhanger of De witgouden hanger STERRENBEELD zijn hier perfecte voorbeelden van. Het mooie aan zo’n geboorte sieraad is dat je dan in het bezit bent van zoveel meer dan alleen een leuke herinnering. Dit geboorte sieraad doet na ruim 10 jaar jou nog steeds denken aan een van de mooiste momenten uit je leven.

Als jullie al (klein) kinderen hebben..

Is het dan niet fantastisch om uw (klein)kind(eren) een prachtige tekening te laten maken en deze in het zilver of goud te laten vervaardigen door Goudsmid Margriet?

In deze webwinkel zijn er prachtige voorbeelden te zien, hierbij krijgt u een prachtige indruk hoe dat er uit komt te zien. En natuurlijk wat zo'n hanger kost. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan edelstenen geplaatst in het sieraad. Voor meer informatie :

Eens wat anders

Wil je eens wat anders dan deze tekening op de koelkast hangen of inlijsten? Laat er door Margriet een prachtige zilveren hanger van maken! 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »