COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Geboortesieraden

Seen 7 of the 7 products

De geboorte van uw kindje vieren? Maak een keuze uit verschillende unieke geboortesieraden ✔ Handgemaakt door een meester Goudsmid✔ al 2000+ tevreden klanten

ALS LIEFDE LEVEN WORDT, KRIJGT GELUK EEN NAAM!

Net zoals trouwen is de geboorte van uw (eerste) zoon of dochter het mooiste en meest bijzondere moment van je leven. Het is geen verrassing dat dit massaal wordt gevierd met een geboorte sieraad. Geboortesieraden zijn er in zowel armbanden, kettingen en ringen. Eigenlijk is elk sieraad geschikt als geboortesieraden wanneer je deze bijvoorbeeld met een inscriptie versierd. Om het helemaal bijzonder te maken adviseert Goudsmid Margriet om symbolen of ontwerpen te kiezen die direct verband houden met een geboorte. Vooral moeders zijn gek op geboortesieraden, net als bij moeder-dochter sieraden.

Hanger KIND

Geboorte sieraden van een KINDER tekening!

Heeft uw eerstgeborene of een ouder (klein)kind een fantastische tekening gemaakt? En wilt u de moeder verrassen met een prachtig geboorte sieraad? Laat van de unieke tekening van uw (klein)kind een prachtige zilveren hanger vervaardigden en geef dit cadeau aan de moeder! Hanger KIND is een prachtig voorbeeld van een Margriet Jewels, unieke en betaalbare handgemaakte sieraden met de kwaliteit van meester Goudsmid Margriet.

Geboorte hanger STERRENBEELD

Geboortesieraden in de vorm van een hanger met het sterrenbeeld van de baby is ook een prachtig voorbeeld van een sieraad verkrijgbaar op margrietjewels.com. Meester Goudsmid Margriet ontwerpt en vervaardigt voor u een prachtig geboorte sieraad. Dit kunt u vervolgens geven aan uw vrouw, dochter, zus of moeder. Bekijk eens de collectie hanger STERRENBEELD. Deze hanger is binnenkort ook verkrijgbaar in het zilver met Moissanite en Cubic Zirkonia.

Geboortesieraden en symbolen

Er zijn veel symbolen die geschikt zijn voor geboorte sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ster , hart, naam of een afbeelding van het sterrenbeeld. Goudsmid Margriet vervaardigt voor u de gewenste vorm op maat in haar atelier. Op margrietjewels.com zijn er veel hangers geschikt om als geboorte sieraad cadeau te doen. Dat veelzijdige assortiment is een van de vele aspecten van de geboortesieraden dat margrietjewels.com zo bijzonder maakt!

Geboorte kaartje

Zo zijn er nog meer mogelijkheden om de geboortesieraden persoonlijk te maken. Wat dacht u van een hanger met dezelfde tekst als op het geboortekaartje? Hier is het mogelijk om dezelfde gegevens te zetten als dat op het kaartje gezet wordt. Denk hierbij aan het gewicht, de grootte en de naam van het kindje. Natuurlijk horen de datum en tijd van de geboorte er ook op.

Geboorte hanger NAAM

Geboortesieraden in de vorm van een NAAM hanger? Dat is nog eens een apart cadeau! Helemaal als deze met de hand wordt vervaardigd door Meester Goudsmid Margriet. Deze geboortesieraden zijn op een bijzondere manier tot stand gekomen.

Toen een vriendin van Margriet een baby kreeg, was het vanzelfsprekend voor Goudsmid Margriet om een sieraad te geven aan de kersverse moeder. Margriet wist ruim van tevoren hoe de baby zou gaan heten, dus ging ze aan de slag met het ontwerp. De hanger heeft Margriet vervaardigd van oud-goud (het proces zie foto's onder).

     

Het eindresultaat is zoals u op de laatste foto kunt zien. Dit soort geboortesieraden zijn erg bijzonder! De bewuste vriendin was dan ook blij verrast met dit prachtige cadeau. 

Wilt u ook zo’n geboorte hanger, maar weet u de naam van het kind nog niet? Overweeg dan aan een CADEAUBON. Met meester Goudsmid Margriet kunt u uw wensen bespreken. Elk gewenste tekst, datum en bedrag kan op dit cadeaubon gezet worden.

Geboortesieraden speciaal op maat

Heeft u wensen, maar kunt u dit niet exact vinden in deze webwinkel. In het atelier van Goudsmid Margriet kan er in principe aan alle wensen worden voldaan wat betreft geboortesieraden, trouwen en rouwsieraden. Neem vrijblijvend contact op met Goudsmid Margriet of maak een afspraak in het atelier.

Binnenkort is bijvoorbeeld hanger HART verkrijgbaar in deze webwinkel. Dit geboorte sieraad is een prachtig voorbeeld van een van Margriet Jewel! 

Overige informatie omtrent geboortesieraden

Elk sieraad dat vervaardigd is door meester Goudsmid Margriet of speciaal voor u een product ingekocht is, is exclusief bij margrietjewels.com te verkrijgen. Dat geldt dus ook voor de geboorte sieraden, assieraden en vriendschapsringen. In het atelier van Goudsmid Margriet zal de opdracht die u geeft met zeer veel zorg worden behandeld. Goudsmid Margriet heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van sieraden en juwelen en zal u (indien gewenst) met foto’s op de hoogte houden. Ook voor specifieke op- of aanmerkingen is zij bereikbaar.

MargrietJewels.com wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. Houd dus deze pagina in de gaten! 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »