RELATIESIERADEN

Relatiesieraden zijn sieraden die een bijzondere band aangeven die twee personen met elkaar hebben. Relatiesieraden komen er in vele verschillende vormen. Zo zijn er relatieringen, moeder-dochter kettingen, vriendschapsjuwelen en nog veel meer. De laatste jaren zijn sieraden met vingerafdruk steeds populairder geworden als relatiesieraad. Veel liefdes stellen laten een ring ontwerpen met daarbij de vingerafdruk van hun levenspartner.
 

Voor moeders en dochters

Sieraden die de relatie tussen moeders en dochters symboliseren zijn heel populair. Moeders en hun kinderen, vooral meisjes, hebben vaak een hele sterke band. Veel van onze verzoeken die we krijgen zijn dan ook voor relatiesieraden voor deze groep. Kettingen komen het meest voor maar ook ringen of armbanden zijn veelgevraagde producten. De producten op onze website zijn, tenzij anders vermeld, allemaal unieke producten die door onze eigen goudsmid zijn ontworpen en vervaardigd.
 

Perfect bij geboorte of vriendschap

Kersverse ouders leven na de geboorte op een roze wolk en willen dit graag op zoveel mogelijke manieren tonen. Sommigen nemen zelfs een tatoeage, of een mooi sieraad met de naam van de pasgeborene erin gegraveerd. Het mooie is dat je dan in het bezit bent van een sieraad dat na 10 jaar nog steeds aan een van de mooiste momenten uit je leven doet denken. Ook onder beste vrienden en vriendinnen zijn relatiesieraden niet nieuw. Vooral wanneer beste vriendinnen uit elkaar groeien omdat de ene vriendin verhuist naar een andere stad is een vriendinnen sieraad een mooi teken van een vriendschap die eeuwig duurt.

 

Relatiesieraden online

Wij hebben relatiesieraden in verschillende ontwerpen, materialen en afwerking. Zo kunt u zelf kiezen of uw een ring in het zilver wil of in het goud. U bepaalt zelf of er een gravering moet komen in te staan en of u het sieraad nog unieker wil maken met een prachtige edelsteen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via het mailformulier of het telefoonnummer.

Pagina 1 van 5
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »