GEBOORTE SIERADEN

ALS LIEFDE LEVEN WORDT, KRIJGT GELUK EEN NAAM!

Samen met trouwen is de geboorte van je (eerste) zoon of dochter het mooiste en meest bijzondere moment van je leven. Geen verrassing dat dit massaal wordt gevierd met een geboorte sieraad. Geboorte sieraden komen in zowel armbanden, kettingen en ringen. Eigenlijk is elk sieraad geschikt als geboorte sieraad wanneer je deze met een inscriptie versierd. Om het helemaal bijzonder te maken adviseren wij om symbolen of ontwerpen te kiezen die direct verband houden met een geboorte. Vooral mama’s zijn gek op geboorte sieraden, net als bij moeder-dochter sieraden.

Geboorte symbolen

Er zijn verschillende symbolen die geschikt zijn voor geboorte sieraden. Denk aan 2 kleine voetjes, een mooie ster of een afbeelding van het sterrenbeeld. De hanger kan je beschouwen als het geboortekaartje. Hier is het mogelijk om dezelfde gegevens te zetten als dat je op het kaartje zou zetten. Het gewicht, grootte en de naam van het kindje. En de datum en tijd van de geboorte horen er natuurlijk ook op.

Overige informatie

Elk sieraad die wij maken is een product wat exclusief bij Margrietjewels.com te verkrijgen is. In het atelier van onze goudsmid zal de opdracht die u aan ons geeft met zeer veel zorg worden behandeld. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van sieraden en juwelen en zullen u desgewenst met foto’s op de hoogte houden. Ook voor specifieke op- of aanmerkingen zijn wij voor u bereikbaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »