Moeder/Dochter sieraad

Seen 16 of the 16 products

Prachtige moeder dochter sieraad ✔ Handgemaakt door onze goudsmid ✔ 2000+ tevreden klanten gingen u voor ✔ | Margrietjewels.com

Een moeder dochter sieraad is een prachtige manier om de unieke band tussen een moeder en dochter vast te leggen. Vaak wordt er gezegd dat er geen sterkere band bestaat dan de band tussen moeder en dochter. De meeste moeders en dochters zullen dit beamen. Wat is een moeder dochter sieraad? In de meeste gevallen dragen beiden hetzelfde sieraad. Dit kan een hanger zijn in de vorm van een hartje of een ster. Of een ketting met daaraan een veertje. Dit veertje symboliseert vrijheid, moed en wijsheid wat moeder en dochter samen delen. Of wat dacht u van een prachtige unieke ring, de keuze en de mogelijkheden zijn groot bij Margrietjewels.com!

Ambachtelijk vervaardigd door Goudsmid Margriet

De collectie moeder dochter sieraden van het merk Margriet Jewels worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd door Meester Goudsmid Margriet. In het menu links (onder laagste prijs) kunt u kiezen welke collectie u wilt zien en/of bestellen. Een moeder dochter sieraad kan namelijk altijd.

Moeder Goudsmid Margriet

De collectie MARIT is geselecteerd door Marit Burger (2004). Marit is de dochter van Meester Goudsmid Margriet. Door de jaren heen heeft Marit al veel meegekregen van het mooie vak goudsmeden. Marit houdt van eenvoudige en en veelal strakke sieraden. Dit is te zien in haar collectie.

Bij verschillende gerenommeerde bedrijven en natuurlijk met de eindcontrole van Goudsmid Margriet, heeft Marit een keuze gemaakt van verschillende sieraden. Steeds komen hier sieraden bij, dus houd deze pagina van Margrietjewels.com in de gaten!!

Moeder dochter sieraad: een ring

Een voorbeeld van een sieraad wat zowel voor mama’s als de meisjes een mooie symbolische waarde heeft zijn de moeder dochter ringen. De ring kan je nog specialer maken door bijvoorbeeld een edelsteen of parel die jullie beide mooi vinden. Bedenk wel dat jullie beide waarschijnlijk een verschillende ringmaat hebben. Zie je een product naar wens? Bij het aanklikken van een van onze vele ringen krijg je de optie om een ringmaat te kiezen.

In totaal kunt u of jullie kiezen uit 4 verschillende soorten/kleuren zoetwaterparels namelijk uit de kleuren wit - roze - grijs en zwart. Bij de edelstenen kunnen jullie ook kiezen uit 4 verschillende soorten/kleuren edelstenen: wit(moissanite), rood(robijn), groen(smaragd) en blauw(saffier).

Moeder dochter sieraad voor speciale gelegenheid

Bijzondere gelegenheden vragen om een bijzondere viering. Met een moeder dochter hanger kan je jouw dochter, of je moeder, altijd dicht bij je dragen. Dat is dus een zeer bijzonder moeder dochter sieraad. Wat een mooie manier om een hanger die je aan elkaar doet denken bij je hart te hebben hangen.

Moeder dochter sieraad: armband

Uiteraard kunt u uit veel verschillende varianten op de moeder dochter sieraad selecteren. Moeder dochter armband TOAL  is een prachtig voorbeeld van een zilveren armband die moeder en dochter samen kunt dragen met een bijzondere tekst erin gegraveerd. Uiteraard is het ook een prachtig idee om cadeau te aan uw liefhebbende moeder en/of dochter. Een moeder dochter sieraad komt in veel variaties voor en kan daardoor geschikt zijn voor vrijwel elk evenement.

Moeder dochter sieraad kopen

Als je op zoek bent naar moeder dochter sieraad, dan ben je bij Margrietjewels.com aan het juiste adres. Zo zijn de colliers die wij verkopen voor bijvoorbeeld de moeder dochter hangers van uitstekende kwaliteit. Hierdoor zal de sluiting niet zomaar slijten. U raakt uw dierbare hanger niet meer kwijt. Hetzelfde geldt voor eventuele edelsteentjes die u op uw sieraad wil laten zetten. Margriet van Goudsmidmargriet.com zorgt voor een goede kwaliteit parel, edelstenen en afhandeling van uw aankoop. Hieronder vindt u het assortiment vol varianten van een moeder dochter sieraad.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »