MOEDER DOCHTER SIERAAD

Een moeder dochter sieraad is een prachtige manier om de unieke band tussen een moeder en dochter vast te leggen. Vaak wordt er gezegd dat er geen sterkere band bestaat dan de band tussen moeder en dochter. De meeste moeders en dochters zullen dit beamen. Wat is een moeder-dochter sieraad? In de meeste gevallen dragen beide hetzelfde sieraad. Dit kan een hanger zijn in de vorm van een hartje of een ster. Of een ketting met daaraan een sleutel. Deze sleutel symboliseert de sleutel die je tot elkaars hart bezit.

Ringen en kettingen

Een voorbeeld van een sieraad wat zowel voor mama’s als de meisjes een mooie symbolische waarde heeft zijn ringen. De ring kan je speciaal maken door bijvoorbeeld een persoonlijke tekst erin te laten zetten of een edelsteen die jullie beide mooi vinden.  Bedenk wel dat jullie beide waarschijnlijk een verschillende ringmaat hebben. Zie je een product naar wens? Bij het aanklikken van een van onze vele ringen krijg je de optie om een ringmaat te kiezen. Een diploma behaald, voor het eerst uit huis? Bijzondere gelegenheden vragen om een bijzondere viering. Met een moeder dochter ketting kan je jouw dochter, of je moeder, altijd dicht bij je dragen. Wat een mooie manier om een hanger die je aan elkaar doet denken bij je hart te hebben hangen.

Moeder dochter sieraad kopen

Als je op zoek bent naar moeder dochter sieraden dan ben je bij Margrietjewels.com aan het juiste adres. Zo zijn de kettingen die wij verkopen van uitstekende kwaliteit waardoor de sluiting niet zomaar zal slijten en u uw dierbare hanger kwijt kan raken. Hetzelfde geldt voor eventuele edelsteentjes of juwelen die u op uw sieraad wil laten zetten. Margriet van Goudsmidmargriet.com zorgt voor een goede afhandeling van uw aankoop.

Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »