RELATIESIERADEN

Pagina 2 van 5

Relatiesieraden zijn sieraden die een bijzondere band aangeven die twee personen met elkaar hebben. Deze bijzondere relatiesieraden komen in veel verschillende vormen voor. Zo zijn er vingerafdruksieradenrelatieringen, moeder-dochter kettingen, vriendschapsjuwelen, en hele bijzondere geboortesieraden. De laatste jaren zijn sieraden met vingerafdruk steeds populairder geworden als relatiesieraad. Veel liefdesstellen laten een unieke ring ontwerpen met daarbij de vingerafdruk van hun levenspartner. Zo krijgt het sieraad een zeer persoonlijke touch.

 

Relatiesieraden voor moeders en dochters

Sieraden die de relatie tussen moeders en dochters symboliseren zijn heel populair. Moeders en hun kinderen, vooral de dochters, hebben vaak een hele sterke band. Die band vraagt soms om een verbindend sieraad. Veel van onze verzoeken die we krijgen zijn dan ook voor relatiesieraden voor deze groep.

 

De kindertekening van uw (klein)kind om uw eigen hals dragen? BIJZONDER!

Heeft jouw (klein)kind een fantastische tekening gemaakt? En wil je eens wat anders dan deze tekening op de koelkast hangen of inlijsten? Laat er door Margriet een prachtige zilveren hanger van maken! Kijk hier voor de Zilveren hanger KIND en meer voorbeelden.

Kettingen komen het meest voor, maar ook ringen of armbanden zijn veelgevraagde producten door moeders en dochters. De producten op de website Margrietjewels.com zijn, tenzij anders vermeld, allemaal unieke producten die door onze eigen Goudsmid Margriet zijn ontworpen en vervaardigd. Hierdoor heeft u altijd een zeer bijzonder en origineel relatiesieraad op Margrietjewels.com

 

De naam van uw (klein)kind gevormd of gegraveerd in een sieraad bij geboorte of vriendschap

Kersverse ouders leven na de geboorte op een roze wolk en willen dit graag op zoveel mogelijke manieren tonen. Sommigen nemen zelfs een tatoeage ter ere van hun kindje of een mooi sieraad met de naam van de pasgeborene erin gevormd of gegraveerd. De zilveren of gouden NAAMhanger of De witgouden hanger STERRENBEELD zijn hier perfecte voorbeelden van. Het mooie aan zo’n geboorte sieraad is dat je dan in het bezit bent van zoveel meer dan alleen een leuke herinnering. Dit geboorte sieraad doet na ruim 10 jaar jou nog steeds denken aan een van de mooiste momenten uit je leven. Onder relatiesieraden behoren dus ook de sieraden die staat voor een geboorte, het begin van een nieuw leven.

 

Vriendschapssieraden als relatiesieraden

Ook onder beste vrienden en vriendinnen zijn relatiesieraden niet iets nieuws onder de horizon. Vooral wanneer beste vriendinnen uit elkaar groeien, omdat bijvoorbeeld de ene vriendin verhuist naar een andere stad, zijn vriendschapsringen voor ieder een prachtig en bijzonder teken van een vriendschap die eeuwig duurt.

 

Relatiesieraden online kopen

Margrietjewels.com heeft relatiesieraden in verschillende ontwerpen, materialen en afwerkingen. Zo kunt u zelf kiezen of uw een ring of hanger in het zilver wil of in het goud. U bepaalt of er een gravering moet komen in te staan en of u het sieraad nog unieker wil maken met een prachtige edelsteen. Deze keuze zorgen er gegarandeerd voor dat uw relatiesieraden uniek zijn. Heeft u vragen? Neem gerust contact met Margrietjewels.com.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »