VRIENDSCHAPSRINGEN

De meeste mensen hebben vroeger vriendschapsringen gehad. Meestal op de basisschool of middelbare school. Met een vriendschapsring kunnen vrienden of vriendinnen dezelfde ring dragen om aan anderen te kunnen laten zien dat ze elkaars ‘best friend’ zijn. Meisjes dragen vaker vriendschapsringen dan jongens. Echter gaan ook steeds meer volwassenen over op het dragen van vriendschapsringen. Voor volwassenen is het belangrijk dat de ringen een volwassen uiterlijk hebben. Professionele juwelen dus van echt goud, zilver of roségoud.
 

Vriendschapsring van goud

Een vriendschapsring van goud is misschien wel het ultieme vriendschapsgebaar. Een mooie gouden ring geeft een subtiele maar luxe afwerking van je outfit. Het voordeel van de kleur goud is dat het overal mee matcht. Zowel bij formele outfits als zomerse en kleurrijke outfits is goud een mooi detail.
 

Zilveren vriendschapsring

Ook een zilveren vriendschapsring kan erg mooi zijn. Bij ons is het mogelijk om een vingerafdruk van je beste vriendin op de ring te laten drukken om deze een persoonlijke touch mee te geven. Wanneer je een of meerdere ringen bij ons bestelt kan je in het opmerkingenveld aangeven welke tekst je wil meegeven zodat wij deze voor u kunnen graveren. De ring wordt handgemaakt door Margriet en zal in overeenstemming met u wensen gemaakt worden en toegestuurd
 

Onderhoud

Het is niet moeilijk om uw ringen te onderhouden. Wel raden wij af om tijdens fanatieke werkzaamheden de ring te dragen. Hiermee voorkomt u het risico op diepe krassen. Ook dienen ringen niet met chemische middelen te worden schoongemaakt. Dit kan de kleur van de ring op een negatieve wijze aantasten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »