COVID-19: Wij zijn geopend & versturen gratis

Hoe bestel ik een assieraad

 

Hieronder treft u de stappen aan die Margriet Jewels volgt met betrekking tot de verwerking van as in een door u besteld assieraad/herinneringssieraad: 

  1. U bestelt via de originele webwinkel van Margriet jewels een assieraad.
  2. Nadat u het gehele bestelproces heeft doorlopen en afgerekend. Ontvangt u een bevestigingsmail over de geplaatste bestelling.
  3. Goudsmid Margriet neemt persoonlijk contact met u op en bespreekt met u het proces voor het plaatsen van de as in het bestelde assieraad. (bijvoorbeeld: u komt persoonlijk langs in het atelier van Goudsmid Margriet om de as te plaatsen in het bestelde assieraad (hier worden geen kosten voor in rekening gebracht) of u stuurt de as op naar Margriet Jewels en laat de as plaatsen door Goudsmid Margriet. (dit wordt gratis gedaan voor u))
  4. Nadat de as is geplaatst in het assieraad wordt het assieraad verder klaargemaakt om verzonden te worden naar u.

Wilt u aanwezig zijn bij het plaatsen van de as, of wilt u dit de as zelf plaatsen in het sieraad? Kosteloos reserveert Goudsmid Margriet een uur voor u. Onder het genot van een bakje koffie en/of thee volgt er een kennismaking en wordt er alle tijd genomen om de as in uw sieraad te plaatsen. U kunt dit in het bestelproces aangeven bij het sieraad wat u wilt bestellen. 

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dit graag van u. Onze contactgegevens kunt u vinden onder het menu contact.

Vriendelijke groet,

Namens het team van Margriet Jewels, 
Margriet Burger Schouten

Mobiel: 06 54775767
E-mail: [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »