Wij versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd
Keurmerken / Certificering

Keurmerken / Certificering

 

Goudsmid Margriet & Margriet Jewels

een eerlijk bedrijf waar vakmanschap en service centraal staat!

Margriet Jewels is de webwinkel van Mr. Goudsmid Margriet.

-Goudsmid Margriet is een Erkend Ambachtelijke Onderneming

-Goudsmid Margriet is aangesloten bij VGZ; vakvereniging goud en zilversmeden

-Goudsmid Margriet is een geregistreerde Meester-goudsmid.

-Margriet Jewels is een aangesloten bij het Webshop Keurmerk

-Alle producten van Margriet Jewels worden door Goudsmid Margriet zelf vervaardigd!

Meesterteken

Alle sieraden uit de webwinkel van Margriet Jewels zijn van goud en/of zilver en zijn voorzien van het wettelijke gehalteteken en wettelijk geregistreerde meesterteken van Goudsmid Margriet. Het Meesterteken van Goudsmid Margriet is een uniek verantwoordelijkheidsteken. Iedere Goud- en Zilversmid dient dit verantwoordelijkheidsteken aan te brengen in zijn of haar werk. Alvorens het aan de Waarborg ter keuring aan te bieden.

Meesterteken Goudsmid Margriet 

Het meesterteken van Goudsmid Margriet bestaat uit haar initialen en de margriet, die ook weer terugkomt in het logo.

Wanneer een nieuw voorwerp van edelmetaal op de Nederlandse markt ter verkoop wordt aangeboden, dient in dit voorwerp naast een in Nederland geldig keur/gehalteteken ook een in Nederland geregistreerd verantwoordelijkheids- /meesterteken te zijn aangebracht. Dit teken wijst de werkmeester aan die verantwoordelijk en bij wet bevoegd is voor het op de markt brengen van het voorwerp. De meestertekens zijn allemaal  uniek en geregistreerd in het waarborgregister.

Meer informatie over Keur/gehaltetekens

FGZ 

Goudsmid Margriet is aangesloten bij de FGZ

Waar moet u op letten als u aankopen doet? Wat wordt er verwacht van juweliers en goudsmeden als zij het convenant verantwoord goud getekend hebben? De Federatie Goud en Zilver heeft e.e.a. voor u uitgezocht. Lees hier onze informatie, tips en adviezen. https://www.fgz.nl/consumentenzaken/

Webshop Keurmerk

Goudsmid Margriet is uiteraard ook aangesloten bij webshop keurmerk

logo WEBSHOP KEURMERK

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 4500 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Webshop Keurmerk opereert sinds juli 2014 internationaal en zal op korte termijn in tal van landen operationeel zijn.

De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Indien u winkelt in onze online shop Margriet Jewels en/of een sieraad laat vervaardigen in ons atelier van Goudsmid Margriet dan weet u als consument dat:

  • U veilig kunt betalen
  • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt of een sieraad laat vervaardigen
  • Uw privacy gewaarborgd is
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • Alle sieraden van Goudsmid Margriet zijn voorzien van alle wettelijke waarborgskeuringen
  • De Keurmerk-code door Goudsmid Margriet worden nageleefd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »