Trouwringen graveren

Bij bestellingen vanaf €500 worden de ringen door Margriet Jewels GRATIS gegraveerd (maximaal 20 standaardtekens per bestelling). U kunt dit aangeven bij “opmerkingen” tijdens het bestelproces. (let op: het gratis graveren is alleen van toepassing op nieuwe trouwringen)

Bij een bestelling onder de € 500 kunt u de ring ook laten graveren tegen meerprijs. U kunt dit aangeven bij “opmerkingen” tijdens het bestelproces.

Let op: Parelringen kunnen niet gegraveerd worden.

Wilt u meer tekens en/of andere tekens in u ring. (zoals bijvoorbeeld een vingerafdruk of een persoonlijk handgeschreven tekst etc) dan is dit tegen meerprijs mogelijk. U kunt dit aangeven bij “opmerkingen” tijdens het bestel proces.

Als u aangeeft dat u een gravering wenst tijdens het bestelproces zal het team van Margriet Jewels contact met u opnemen om de te graveren tekst te verifiëren. 

Het is uitsluitend ter beoordeling van Margriet Jewels wat geldt als een standaardteken en/of het mogelijk is het om de ring te graveren.

Tekens en/of logo, teksten etc waarop copyright, merkenrecht rust en/of anderszins wettelijk is beschermd zullen niet worden gegraveerd door Goudsmid Margriet, tenzij er vooraf schriftelijk toestemming is verleend aan Margriet Jewels door de rechthebbende/eigenaar van het logo, teken en/of teksten.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dit graag van u. Onze contactgegevens kunt u vinden onder het menu contact.

Het team van Margriet Jewels

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »