Zilveren ashanger HART - Moissanite

€410,00
Artikelnummer: HART - Moissanite -6
Levertijd: In overleg
Het hart is het symbool van allerlei menselijke gevoelens. Dat komt doordat bij het optreden van die gevoelens, onder invloed van de hersenen, onze hartslag verandert. Het hart gaat bijvoorbeeld sneller slaan bij verliefdheid, of staat stil bij angst.Deze prachtige gouden hanger Hart is een mooi voorbeeld van een Margriet Jewel. Deze hanger is te dragen als hanger aan een collier om je hals. Bestel deze hanger snel en eenvoudig op de originele webstore van Margriet Jewels. Verzenden is gratis! 

Het as, haar of wat anders van een dierbare overledene wordt aan de achterkant van de hanger HART geplaatst door Goudsmid Margriet, of door jouzelf. Hier is een speciale ruimte voor gemaakt. Uiteraard mag je bij de plaatsing hiervan aanwezig zijn, dit hoeft niet. Het as, haar of wat anders is alleen zichtbaar aan de achterkant van de hanger. Door een speciale techniek die Goudsmid Margriet gebruikt, blijft het as, haar of wat anders altijd zichtbaar. Je ontvang digitaal foto's van dit bijzondere proces. Wanneer je de hanger besteld hebt, neemt Margriet contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Lees hier meer over het bestellen van een assieraad!


In deze mooie hanger HART is een Moissanite verwerkt!

Het Amerikaanse product Moissanite is wereldwijd bekend. Moissanite is een steen die op een prachtige manier geslepen is. Deze steen is qua uitstraling en eigenschappen vrijwel gelijk aan diamant. Het grote voordeel is dat de prijs van Moissanite veel lager ligt dan dat van (in grootte) vergelijkbaar diamant.

Moissanite voorziet in de behoefte van klanten die op zoek zijn naar een kwaliteits-steen. Met name in de grote maten is het prijsverschil met diamant zeer aanzienlijk terwijl de uitstraling vrijwel gelijk is.
Met minder investering bereikt u een meerwaarde in uw sieraad!


Een design sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designer sieraden (mits anders aangegeven) zijn ontworpen en vervaardigd door Goudsmid Margriet in haar atelier. Margriet inspireert al jaren veel vrouwen met haar prachtige designer sieraden. Een design sieraad van Margriet Jewels kan altijd aangepast worden naar jouw wensen, hiervoor kun je contact opnemen met Margriet, eigenaresse van de originele webstore Margriet Jewels. Misschien ken je Margriet al van het RTL programma "Ja wij willen" of van de andere TV programma's, nieuwsgierig? Kijk hier!

Lengte x breedte x hoogte (dikte) in mm: 20x21x6
Gewicht in grammen: 5.10
Materiaal: Massief Zilver
Karaat: 1e gehalte
Caraat edelsteen/parel: 0,11 Crt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »