Zilveren heren asring RECHTHOEK breed

€450,00
Artikelnummer: RECHTHOEK breed -6
Levertijd: In overleg

Het as van uw dierbare is aan de binnenkant onder het bakje ZICHTBAAR!

Deze prachtige zilveren herenring RECHTHOEK breed is een mooi voorbeeld van een Margriet Jewel. Bestel deze ring snel en eenvoudig op de originele webstore van Margriet Jewels. Om zeker te zijn van de juiste ringmaat, ontvang gratis de Multisizer Ringmaat. Deze wordt je binnen 48 uur toegestuurd. Verzenden is gratis!

Het as van een dierbare overledene wordt in het spatvormige bakje geplaatst door Goudsmid Margriet, of door jouzelf. Onder het bakje in de ring is het as zichtbaar. Uiteraard mag je bij de plaatsing hiervan aanwezig zijn, dit hoeft niet. Sowieso ontvang je digitaal foto's van dit bijzondere proces. Wanneer je de ring besteld hebt, neemt Margriet contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Lees hier meer over het bestellen van een assieraad!

Een design sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designer sieraden (mits anders aangegeven) zijn ontworpen en vervaardigd door Goudsmid Margriet in haar atelier. Margriet inspireert al jaren veel vrouwen met haar prachtige designer sieraden. Een design sieraad van Margriet Jewels kan altijd aangepast worden naar jouw wensen, hiervoor kun je contact opnemen met Margriet, eigenaresse van de originele webstore Margriet Jewels. Misschien ken je Margriet al van het RTL programma "Ja wij willen" of van de andere TV programma's, nieuwsgierig? Kijk hier!

Breedte x dikte: 20 x 7mm.
Gewicht: 8 gram
Materiaal: Massief Zilver
Karaat metaal: 1e gehalte
Caraat edelsteen/parel:
Parel:
Vorm buitenkant: Vlak hoogglans - bakje gematteerd
Vorm binnenkant: Vlak hoogglans
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »