Zilveren hanger VIERKANT - Roze Cubic Zirkonia

€295,00
Artikelnummer: VIERKANT - Roze Cubic Zirkonia -6
Levertijd: 5 werkdagen

In deze mooie hanger VIERKANT is een Cubic Zirkonia verwerkt in een hele mooie roze kleur!

Uiteraard is het mogelijk om in deze hanger een andere (edel)steen te laten plaatsen door Margriet, of zelf meerdere (edel)stenen. (zie foto's)

Deze prachtige zilveren hanger VIERKANT is een mooi voorbeeld van een Margriet Jewel. Deze hanger is te dragen als hanger aan een collier om je hals. Deze hanger is los te bestellen of met een collier erbij. Bestel deze hanger snel en eenvoudig op de originele webstore van Margriet Jewels. Verzenden is gratis! 

Een Zirconia is een prachtige edelsteen die meer dan enig andere edelsteen de kenmerken van een Diamant evenaart. Alleen in de prijs merk je het verschil. Een Cubic Zirkonia wordt vaak gebruikt als imitatiediamant. Een Zirkonia wordt vaak net als de diamant in de vorm briljant geslepen. Met het blote ook zijn de verschillen tussen een Diamant en een Zirkonia nauwelijks te onderscheiden. Toch zijn er wel degelijk verschillen:

  • Zirkonia is minder duur dan diamant. Dit betekent niet per definitie dat een sieraad met zikonia goedkoper is. De bewerking is namelijk kostbaar.
  • Diamant is een natuurlijk product. Zirkonia is dat niet. Het wordt door mensen kunstmatig gevormd.
  • Zirkonia fonkelt minder dan diamant. De schittering van een zirkonia heeft wel veel kleurschakering.
  • Zirkonia is minder hard dan diamant. Diamant heeft een hardheid van 10 op de schaal van Mohs. De hardheid van Zirkonia is 8,5

Een design sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designer sieraden (mits anders aangegeven) zijn ontworpen en vervaardigd door Goudsmid Margriet in haar atelier. Margriet inspireert al jaren veel vrouwen met haar prachtige designer sieraden. Een design sieraad van Margriet Jewels kan altijd aangepast worden naar jouw wensen, hiervoor kun je contact opnemen met Margriet, eigenaresse van de originele webstore Margriet Jewels. Misschien ken je Margriet al van het RTL programma "Ja wij willen" of van de andere TV programma's, nieuwsgierig? Kijk hier!

Lengte x breedte x hoogte (dikte) in mm: 45x7x5
Gewicht in grammen: 3,4
Materiaal: Massief Zilver
Karaat: 1e gehalte
Caraat edelsteen/parel: 4x4mm.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »