Wij versturen vanaf €75,00 Gratis - Wereldwijd
Hagerty juwelendoek

Collectie PLAIN Hagerty juwelendoek

Terug naar overzicht

€ 12,95

(0)

Sieraden zullen hun schoonheid behouden als ze goed worden onderhouden. Omdat sieraden na verloop van tijd hun glans verliezen, poets je deze regelmatig met de Hagerty juwelendoek.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

9.5 / Reviews

‘Wat vind U van Margriet jewels?’

Productomschrijving

Sieraden zullen hun schoonheid behouden en als ze goed worden onderhouden. Omdat sieraden na verloop van tijd hun glans verliezen, poets je deze regelmatig met de Hagerty juwelendoek.

Sieraden onderhoud – hoe onderhoud je sieraden

Sieraden zullen hun schoonheid behouden en als ze goed worden onderhouden. Na verloop van tijd verliezen sieraden hun glans, krijgen ze krassen, buigen ze, krijgen ze deuken of slijten ze. Met routinecontroles en opknapbeurten kan ernstige schade of verlies voorkomen worden. Hierbij is het van belang dat u consequent een onderhoudsmoment plant.

De Hagerty Juwelen doek is een poetsdoek voor goud, platina, diamanten, saffieren en o.a robijn. Tipvan Margriet; bij juwelen met chaton(s) of railzettingen is voorzichtigheid geboden, vanwege het feit dat u kunt blijven haken met de doek aan de pootjes. De Hagerty juwelendoek is van katoen en geïmpregneerd, makkelijk in het gebruik voor reiniging en opfrissing. Direct resultaat!

Meer weten over het onderhouden van sieraden?

Meester Goudsmid Margriet stelde een lijst samen met tips&tricks, om ervoor te zorgen dat uw sieraden een leven lang meegaan. Klik hier voor alle onderhoudstips van Margriet!

 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »