Wij versturen vanaf €75,00 Gratis - Wereldwijd
 • Nederlands
 • Eenvoud in vorm, Hanger Kracht in betekenis...

  Monique Goemans - 24 / Aug / 2022

  Eenvoud in vorm, Hanger Kracht in betekenis...

  Een sieraad is niet zomaar een ding wat je mooi vindt en koopt, nee een sieraad kan zoveel meer zijn bij Margriet Jewels!. In dit blog vertelt Monique over haar verhaal achter de Hanger Kracht, een hanger uit de collectie Reijn van Margriet Jewels.

  24-08-2022 

  Vandaag ben je getransformeerd en schijnt je licht via een roze diamant gedragen in witgoud de wereld in. 10 jaar geleden overleed je en jaren heb ik overwogen iets met je as te doen. Door allerlei omstandigheden kwam "toeval" met het volgende…Onze lieve vriendin Margriet zei me; " Ik heb een roze diamant en moet steeds aan jou denken als ik deze zie." Ik moest lachen en wist wel waarom, roze was jouw lievelingskleur. Je was weer bezig om ons te "betoveren" zoals ik na al die jaren inmiddels wel gewent ben. 

  Zo laat jij je in energie altijd horen, zien, voelen of gelden op belangrijke gebeurtenissen. Mijn lichaam voelt vaak het verdriet en het gemis van je niet meer aan kunnen raken, je niet op kunnen zien groeien en al die menselijke fysieke dingen. Maar in energie laat je altijd weten dat jij er nog bent. 


  Thuis gekomen vertelde ik aan Geert over de roze diamant. Het is misschien mooi om er juist dit jaar iets mee te doen zei hij. 
  Hij bracht een beetje van jouw as en een handafdrukje die ik gemaakt had in het ziekenhuis toen jij overleden was voor mij naar Margriet. 
  Ze zou een vingerafdrukje op de hanger maken, maar helaas was de verf op de vingertjes iets te dik en de nerfjes niet zichtbaar genoeg. Toen mijn man opperde of het hele handje er niet op kon zei Margriet dat ga ik proberen. 
  Thuis vertelde Geert me dat hij had bedacht dat jouwhandje dan altijd op mijn hart zou liggen en of ik dat goed vond...ontroerd bij die lieve gedachte zei ik natuurlijk dat vind ik prachtig! 


  En zo gingen Margriet haar vaardige handen aan de slag. Liefdevol en met zorg plaatste ze de as en stuurde ze foto's en filmpjes van het proces. Toen ze de diamant plaatste om de ketting af te maken en me dat stuurde stond de tijd op 14.22...en 22-4  is Mischa zijn geboortedatum. Die grapjas liet op het juiste moment even weer van zich horen. Een glimlach en een traan. 
  De handafdruk is prachtig geworden, zijn kleine handje rust nu op mijn hart en de roze diamant twinkelt.. zoals hij 8 jaar heeft getwinkelt als mijn prinsje.

   

    

  Laat een reactie achter

  Wat zijn je ervaringen? lees of schrijf een review hier..

  *Je email adres wordt niet getoond.

  * Verplichte velden

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »