Wij versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd
(As)hanger TWINKEL, goud met Fancy diamant naar keuze

Collectie GRÀDH (As)hanger TWINKEL, goud met Fancy diamant naar keuze

Terug naar overzicht

€ 1.150,00

(0)

Twinkel Twinkel kleine ster, ik zie jou al van ver. Met jouw stralen zij aan zij ..
(As)hanger 'Twinkel' uitgevoerd in goud met een Fancy diamant naar keuze. Een sieraad met de mogelijkheid tot plaatsing as of haar. Een populair Dutch Design stuk!

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

9.5 / Reviews

‘Wat vind U van Margriet jewels?’

Productomschrijving

Foto 1: Voorkant - 18K Gouden hanger Twinkel zonder as, maar met 5x fancy gekleurde Diamanten! De afwerking is geborsteld.

Foto 2: Achterkant - 18K Gouden hanger Twinkel zonder as, de achterkant is dicht, dus aan 2 kanten te dragen. De afwerking is hoogglans. Standaard is deze hanger open aan de achterkant. Met of zonder as of haar van een dierbare.

Twinkel twinkel kleine ster 
Ik zie jou al van heel ver
Met jouw stralen zij aan zij
Maak jij alle mensen blij
Twinkel twinkel mooie ster 
Ik zie jou al van heel ver

Standaard is deze hanger open aan de achterkant. Met of zonder as of haar van een dierbare.

(As)hanger 'Twinkel' uitgevoerd in goud met een diamant naar keuze. Een sieraad dat ook als as- of herinneringssieraad kan worden gedragen. Plaatsing van een kleine hoeveelheid dierbaar materiaal in de kern van de hanger is mogelijk.

U kunt in het menu keuze maken uit verschillende kleuren Fancy Diamanten. U kunt òòk een keuze maken waar u de Diamant(en) geplaatst wilt hebben. U kunt dit aangeven bij opmerkingen als u gaat bestellen. 

In het hart van de hanger is een kleine ruimte waarin as, haar, een insect, bloem of bijvoorbeeld moedermelk kan worden geplaatst, ter nagedachtenis aan een dierbare of een speciale gebeurtenis. Het plaatsen van het materiaal kan indien gewenst door de klant, of de drager van het sieraad zelf gedaan worden. Het materiaal laten plaatsen waarbij de klant zelf bepaalt daarbij wel of niet aanwezig te willen zijn is uiteraard ook mogelijk. Het geplaatste materiaal is, aan de onderkant van de hanger en door een speciale bewerking die Goudsmid Margriet daarbij toepast, is zichtbaar als de hanger word opgetild. Echter, wanneer u kiest voor een edelsteen in het sieraad, is dat laatste niet het geval en wordt het materiaal onder de steen geplaatst. Wij lichten de mogelijkheden graag toe, informeer gerust.

Meer voorbeelden Hanger TWINKEL;

Basic: zonder as, haar of iets anders

Met as :  "De Herinnering"

Met vingerafdruk: "voor eeuwig" 

(As)hanger TWINKEL wordt gesmeed in de volgende edelmetalen:

 • zilver
 • 14K geelgoud
 • 14K roodgoud
 • 14K witgoud met nikkel
 • 14K witgoud met Palladium
 • 14K roségoud
 • 18K geelgoud
 • 18K roodgoud
 • 18K witgoud met nikkel
 • 19K ULTRA witgoud

Keuze van collier: 

Er zijn verschillende opties in de keuze van een collier voor een hanger. Bovenaan de pagina kunt u kiezen voor een bijpassend collier. Maar er zijn nog meer opties! Wilt u meer informatie en tips van Goudsmid Margriet?  Klik dan hier.

 

Een designsieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. De sieraden van de collecties GRÀDH & REIJN zijn ontworpen en vervaardigd in het atelier van Goudsmid margriet, die al jaren inspireert met haar prachtige stukken. Op de hoogte blijven? Door social media te liken en de blog van de goudsmid te volgen mis je niets!

Sieraden van Margriet Jewels kunnen altijd worden aangepast worden naar jouw wensen. Neem contact op, we vertellen je er graag meer over!

Specificaties

 • Lengte x breedte x hoogte 21x21x6
 • Gewicht in grammen 5,6
 • Materiaal Goud
 • Karaat 14 - 18 of 19 Karaats
 • Caraat edelsteen/parel Vanaf 0,6 Crt.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »