Wij versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd
7 november van 13:00 - 17:00 opent Margriet Jewels de deuren van het atelier tijdens Beleefhetsieraad
Kom langs voor diverse demonstraties en maak kennis met Margriet, haar werk en haar collecties.
Voor meer info en het programma ga je naar beleefhetsieraad.nl
GEBOORTESIERADEN

GEBOORTESIERADEN

Vier het leven met al zijn facetten en geef jouw herinnering een glansrol in de vorm van een sieraad.

Shop de collectie geboortesieraden.

Seen 6 of the 6 products

Het dragen van een betekenisvol sieraad onderstreept een belangrijke gebeurtenis of herinnering. De geboorte van een kind is een moment om te vereeuwigen door middel van een sieraad.  En een geboortesieraad met de naam, letter of verbeeltenis van een (pasgeboren) kind of kleinkind, is een waardevol cadeau aan jezelf of dierbare. Denk bijvoorbeeld ook aan een naamhanger of gravure in een sieraad. Of een (kinder-) tekening, sterrenbeeld of geboorteteken.

Een sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designersieraden uit de Margriet Jewels webwinkel zijn, tenzij anders aangegeven, ontworpen en vervaardigd in het atelier van meester Goudsmid Margriet. Elk Margriet Jewels sieraad kan door Goudsmid Margriet aangepast worden naar jouw of jullie wensen. Denk je aan een uitvoering in een ander edelmetaal of misschien aan de toepassing van edelstenen? Neem dan contact op met Margriet om de mogelijkheden in kaart brengen.

/Users/Margriet/Downloads/wetransfer_beleef-het-sieraad-2021_2021-10-14_1113-2/BHS_banner2021_liggend.jpg.zip
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »