COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

GEBOORTESIERADEN

Seen 6 of the 6 products

Als leven/ liefde een naam krijgt! De naam van uw (klein)kind gevormd in een sieraad bij geboorte. Het bijzondere aan een geboortesieraad is het in het bezit zijn van zoveel meer dan alleen een herinnering aan een van de mooiste momenten uit je leven.

Als leven/ liefde een naam krijgt !

Kersverse (groot)ouders leven na de geboorte op een roze wolk. Het vieren van de geboorte van een (klein)kind met een prachtig sieraad is iets blijvends. De naam van het (klein)kind gevormd of gegraveerd in een sieraad, zoals de in goud of zilver uitgevoerd NAAMhanger of de witgouden hanger STERRENBEELD. Het bijzondere aan een geboortesieraad is het in het bezit zijn van zoveel meer dan alleen een leuke herinnering aan een van de mooiste momenten uit je leven.

Als jullie al (klein) kinderen hebben..

Het dragen van een betekenisvol sieraad onderstreept een belangrijke gebeurtenis of herinnering. Een sieraad laten maken dat verwijst naar (klein)kinderen is iets wat steeds vaker wordt gedaan. En of het nu een sieraad met de na(a)men, of bijvoorbeeld een zelfgemaakte tekening van de (klein)kind(eren) is, het stuk is iets persoonlijks. 

Een sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designersieraden uit de Margriet Jewels webwinkel zijn, tenzij anders aangegeven, ontworpen en vervaardigd in het atelier van meester Goudsmid Margriet. Elk Margriet Jewels sieraad kan door Goudsmid Margriet aangepast worden naar jouw of jullie wensen. Denk je aan een uitvoering in een ander edelmetaal of misschien aan de toepassing van edelstenen? Neem dan contact op met Margriet om de mogelijkheden in kaart brengen. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »